TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Verwacht op VTM 3
«
»
11:00 Sturm der Liebe
Tim en Christoph doorzoeken de suite van Karl, in de hoop aanwijzingen te vinden. Ze worden echter betrapt door Franzi en smeken haar om hen niet te verraden. Franzi twijfelt.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 The Intruder
Het jonge echtpaar Annie en Scott koopt een prachtig landgoed in Napa Valley. Wat ze echter niet weten is dat Charlie Peck, de vorige eigenaar, niet van plan is om zijn huis zomaar af te geven.
«
»
16:20 The Big Bang Theory
Wanneer Penny en Leonard aankondigen dat ze gaan samenwonen, besluit Sheldon terug te keren naar 2003, een simpelere tijd waarin hij hen nog niet had ontmoet.
«
»
16:50 Will & Grace
Grace geeft toe dat ze niet met zekerheid kan zeggen wie de vader van haar baby is. Karen besluit een 'Mamma Mia'-moment te creren.
«
»
17:25 The Big Bang Theory
In het midden van een landelijk heliumtekort kopen Sheldon en Leonard via de zwarte markt de voorraad die ze nodig hebben. Penny en Bernadette downloaden een datingapp op Amy's telefoon.
«
»
17:55 The Big Bang Theory
Sheldon heeft het moeilijk om zijn emoties over zijn recente breuk met Amy te onderdrukken wanneer Wil Wheaton hem interviewt voor een 'Star Trek'-documentaire.
«
»
18:15 The Goldbergs
Adam probeert zoveel mogelijk cassettebandjes bij een postordermuziekclub te bestellen, maar als Beverly lucht krijgt van de oplichterstruc, geeft ze Erica hier de schuld van.
«
»
18:40 The Simpsons
Homer en Marge willen hun huwelijk nieuw leven inblazen en trakteren zichzelf op een etentje in een chique restaurant. Ze schakelen mevrouw Botz in om op de kinderen te letten.
«
»
19:10 The Simpsons
Homer wordt opgepakt wanneer hij tijdens de parade van St. Patrick's Day deelneemt aan een knokpartij tussen twee Ierse groepen.
«
»
19:35 White Collar
De arrestatie van een juwelendievegge leidt Neal en Peter naar de internationale adoptieadvocaat Luke Donovan, die tientallen koppels die dromen van een gezin, voor honderdduizenden dollars oplicht.
«
»
20:35 Ready or Not
Een jonge vrouw staat op het punt te gaan trouwen met haar rijke vriend. Tijdens haar huwelijksnacht wordt ze door de familie van haar man uitgenodigd om mee te doen met hun traditie.
«
»
22:30 Blumhouse's Truth or Dare
Een onschuldig spel verandert al snel in een nachtmerrie voor Olivia en haar vrienden. De studenten moeten telkens kiezen tussen de waarheid vertellen of een opdracht uitvoeren.
«
»
00:30 Linkeroever
Na een inzinking trekt atlete Marie in bij haar nieuwe vriend, die in een flat op Linkeroever woont. Ze vindt troost in hun passionele relatie, tot Marie ontdekt dat de vorige huurster is verdwenen.
«
»
02:20 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er n winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, Jos Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op En.

Dossiers