TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 My Little Pony - Friendship is Magic
Granny Smith en haar oudere vrienden bezoeken een pretpark. Rainbow Dash gaat met hen mee, zodat ze de beste rollercoaster ooit kan uittesten.
«
»
06:15 Jabaloe
In Jabaloe Town moet voor het eerst een burgemeester verkozen worden. Zowel Sheriff Jack als Twinkly stellen zich kandidaat.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Om Plop te helpen met het zagen van zijn houtblokjes, bouwt Klus een zaagmachine. Maar deze machine zaagt meer dan alleen de takjes van Plop.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Het is nieuwjaar en dus geschenkjestijd. Kwebbel, Klus, Plop en Lui moeten dit jaar maar één cadeautje kopen. De onschuldige hand zal aanduiden voor wie ...
«
»
06:45 Arthur & De Minimoys
Het laatste beetje gamoelkwijl is gemorst dus trekken Arthur en de Minimoys snel naar het hol van de gamoel om de voorraad aan te vullen.
«
»
07:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 Hallo K3
Er loopt een dief rond in het appartementsgebouw die parfum- en andere staaltjes uit tijdschriften steelt. Wie doet zoiets? Detective Marcel en Josje besluiten de dief te klissen.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Wakandy
Dat Andy Peelman van geen kleintje vervaard is, bewees hij al vaker als agent Koen in De Buurtpolitie. Maar in Wakandy wordt hij pas écht op de proef gesteld.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Julien en de jongens werken samen met haaien en proberen een leger te vormen. De kaart van Jarsh-Jarsh brengt Clover en Sage in gevaar. Morts ontsnappingsplan loopt mis.
«
»
09:05 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
De Albrechtsen zijn opgelucht met de beslissing van Lisa. Elke heeft er genoeg van om het vijfde wiel aan de wagen te zijn. Lars wil het goedmaken en heeft een grote verrassing voor Elke.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Evy wil Stan bezoeken, ondanks haar ontdekking. Hanne vindt dat een slecht idee en schakelt Trudy in. June blijft een vuil spel spelen en maakt opnieuw slachtoffers.
«
»
14:25 Wittekerke
Max heeft het er moeilijk mee dat Kyra bij Kevin is blijven slapen. Céline heeft een groot probleem met de relatie van Lotte en Robin.
«
»
15:30 Private Practice
Zonder dat Sam ervan weet, start Addison haar vruchtbaarheidsbehandelingen. Amelia weet niet wat ze moet doen wanneer Michelle hulp vraagt bij het beëindigen van haar leven.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
De medewerkers van Spoed hebben een grappige act ingestudeerd voor het huwelijksfeest van Luc en Marijke. Ze krijgen echter niet de kans om hun komisch talent te bewijzen.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Lisa ontdekt dat er voorwaarden aan haar terugkomst bij Massa gekoppeld zijn en beseft dat ze langer dan gepland zal moeten blijven. Renée heeft slecht nieuws voor Lars.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
De SUV van Leon komt Raven onverwacht ophalen. Benny voelt zich hoe langer hoe eenzamer. Iris blijft veel te hard doorwerken. Guido had een geslaagde date met Griet.
«
»
20:35 Snackmasters
Welke chef kan vanavond het beste overtuigen en wint na Piet Huysentruyt in 2020 de tweede 'Snackmasters'-trofee? Wordt het Marcelo Ballardin of Seppe Nobels?
«
»
21:50 Red Light
Het onderzoek focust zich nu op Ingmar en Sylvia en de twee teams gaan samenwerken. Esther weet niet wat ze met Sylvia aan moet en stuurt haar weg. Esthers band met Jeroen krijgt een andere lading.
«
»
22:55 Chicago Fire
Casey is razend nadat Gallo zijn bevel tijdens een gevaarlijke interventie compleet negeerde. Brett en Mackey gaan op zoek naar antwoorden na een reeks verdachte telefoontjes.
«
»
23:55 Private Practice
Zonder dat Sam ervan weet, start Addison haar vruchtbaarheidsbehandelingen. Amelia weet niet wat ze moet doen wanneer Michelle hulp vraagt bij het beëindigen van haar leven.
«
»
00:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:45 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken hoe je er langer jong uit kan blijven zien.
«
»
05:55 My Little Pony - Friendship is Magic
De Cutie Mark Crusaders proberen een jonge Hippogriff te helpen achterhalen waar hij vandaan komt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Latem Leven' - seizoen 2 (VTM 2)

Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen. Van de flamboyante esthetisch arts Daniel Dimovski, tot de kunstzinnige natuurmens Auguste Boxy en de charismatische hondentrimster Jothi Impanis.

'Latem Leven', om 20.45 uur op VTM 2.

Dossiers