TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Verwacht op VTM 3
«
»
10:50 Sturm der Liebe
Lucy vecht tegen haar gevoelens voor Paul en stelt Bela voor om veel sneller te trouwen. Bela snapt er niets meer van en begint te twijfelen aan Lucy's liefde voor hem.
«
»
11:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:10 Backstabbed
Shelby en haar man Grant hebben het financieel zwaar. Shelby solliciteert daarom voor een job als makelaar en ze wordt meteen aangenomen door Paulette, een knappe zakenvrouw.
«
»
16:00 The Big Bang Theory
Sheldon is overstuur wanneer hij ontdekt dat Leonard en Penny zullen verhuizen na hun huwelijk. Bovendien is de winkel van Stuart afgebrand en heeft de universiteit Sheldons verzoek afgewezen.
«
»
16:30 The Big Bang Theory
Leonard en Amy maken een onverwachte trip naar Arizona om Sheldon op te pikken. Penny gaat op sollicitatiegesprek bij het bedrijf van Bernadette.
«
»
16:55 Will & Grace
Will ontdekt dat Noah een kind heeft waar Grace niets van weet, maar ziet zich gedwongen te zwijgen. De relatie tussen Karen en Jack wordt op de proef gesteld wanneer ze hem ontslaat.
«
»
17:30 The Big Bang Theory
Sheldon krijgt een baan bij de universiteit en moet les gaan geven. Niemand schrijft zich in voor zijn cursus, behalve Howard. Bernadette is bang dat Penny het verprutst op haar werk.
«
»
17:55 The Big Bang Theory
Howard is bloednerveus wanneer de NASA hem vraagt om de openingsbal te werpen bij een honkbalwedstrijd. Sheldon en Amy beweren dat ze het perfecte koppel zijn.
«
»
18:20 The Goldbergs
Adam bedenkt een plan om niet te hoeven zwemmen op school, ook al kan het ten koste gaan van een vriendschap. Barry gaat bij een schoolclub die Erica heeft opgericht.
«
»
18:45 The Simpsons
Tijdens de thanksgivingmaaltijd beginnen Lisa en Bart te ruziën over een decoratiestuk. Ze vechten en het pronkstuk komt in de open haard terecht.
«
»
19:10 The Simpsons
De Simpsons gaan na een concert van Lisa in zeven haasten naar een spectaculaire show van stuntlui. Bart is zo onder de indruk van het spektakel dat hij nog maar één wens heeft: zelf stuntman worden.
«
»
19:40 White Collar
Net wanneer Neal zijn buik vol heeft van alle saaie fraudeonderzoeken, krijgen Peter en hij de kans zich op een spannende, nieuwe zaak te storten. FBI-agent Mark Costa wordt immers vermist.
«
»
20:35 9-1-1: Lone Star
Het team rukt uit voor een ongeval in een graansilo en bij een wedstrijd steak eten. Owen helpt Michelle bij het zoeken naar aanwijzigen omtrent de verdwijning van haar zus.
«
»
21:30 9-1-1: Lone Star
Een tornado trekt een spoor van vernieling door Austin, terwijl Owen, Michelle en hun teams zoveel mogelijk gewonden proberen te redden.
«
»
22:20 Take Two
Sam en Eddie worden gebeld om de toevallige dood van Ava Day te onderzoeken, een ster uit de jaren 90-serie 'All About Ava'. Hierin speelde de toen twaalfjarige Sam het kleine zusje van Ava.
«
»
23:10 White Collar
Net wanneer Neal zijn buik vol heeft van alle saaie fraudeonderzoeken, krijgen Peter en hij de kans zich op een spannende, nieuwe zaak te storten. FBI-agent Mark Costa wordt immers vermist.
«
»
00:05 Suits
Harvey en Robert proberen de leiding over de firma te verkrijgen via een 'oorlog bij volmacht' tussen Alex en Samantha. Donna helpt Harvey om tot inzicht te komen.
«
»
00:50 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uncle Martin' bij Een

Martin Heylen, afkomstig uit een kleine familie, ontdekt tot zijn verbazing een grote onbekende familietak in Amerika. Hij reist naar Michigan om er zijn nieuwe bloedverwanten op te zoeken. Maar die ontmoetingen blijken emotioneler dan verwacht. Martin wordt ook meegesleept in een wereld van gele schoolbussen en jachtgeweren. En als hij het oude spoor van zijn vader en grootouders begint te volgen, die net als honderdduizenden Vlaamse gelukzoekers naar Amerika emigreerden, duiken er nog meer verrassingen op.

'Uncle Martin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers