TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:50 The Alamo
Texas, 1836. In hun strijd tegen de Mexicaanse overheerser hebben 183 Texanen en enkele vrijwilligers zich teruggetrokken in The Alamo, een voormalig franciscanenklooster.
«
»
13:15 Xena, The Warrior Princess
Alhoewel er achter elke boom gevaar schuilt, trekken Xena en Gabrielle dwars door het oorlogsgebied.
«
»
14:15 Magnum
Magnum en een Ninja, een Samoerai en een oud zelfmoordpact. En dat alles vanwege een antiek bord!
«
»
15:15 M*A*S*H
Luitenant Bricker heeft de opdracht om een documentaire te draaien over het leven van de chirurgen in uniform.
«
»
15:50 My Wife and Kids
Claire mag leren autorijden met Michael, maar dat draait uit op een grote ramp. Daarom besluit ze om stiekem alleen te gaan rijden.
«
»
16:20 Stargate SG-1
Net wanneer kolonel O'Neill van een welverdiende vakantie wil genieten, wordt hij door Thor aan boord van diens ruimteschip gebeamed. Thor smeekt O'Neill om hulp.
«
»
17:15 Highway Cops
Enkele toeristen die houden van snelheid komen in de problemen wanneer ze een bocht net iets te snel ingaan.
«
»
17:45 Motorway Cops
De verkeerspolitie schakelt de hulp in van politiehelikopter Alpha Oscar One om gestolen auto's en drugsdealers op te sporen.
«
»
19:00 How I Met Your Mother
Marshall en Lily nemen de draad terug op en besluiten zo snel mogelijk te trouwen. Lily is wel bang voor de reactie van zijn familie, omdat zij hem zes maanden geleden voor het altaar liet staan.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Robin weigert om naar het winkelcentrum te gaan. Bovendien doet ze er erg geheimzinnig over. Al snel worden tal van roddels de wereld ingestuurd.
«
»
20:00 De familie Backeljau
Er is telefonisch ingebroken in de computer van de NASA en de Space Shuttle vliegt achteruit. De politie komt langs en verdenkt de Bomma van dit uiterst strafbare misdrijf.
«
»
20:35 Ali
In 1964 zet Cassius Clay, die net olympisch goud in de wacht had gesleept, de boksring op stelten. Vooral zijn zelfzekerheid valt op, maar hij bewijst ook een echte kampioen te zijn.
«
»
23:25 The Selection USA
Dertig burgers nemen deel aan 'The Selection', waarbij ze de meest intensieve, fysieke en mentale uitdaging van hun leven aangaan.
«
»
00:25 M*A*S*H
Hawkeye veinst krankzinnigheid om te bewijzen dat hij verlof nodig heeft.
«
»
00:55 M*A*S*H
Het is al een hele tijd geleden dat helikopterpiloot Cowboy een brief ontvangen heeft van zijn vrouw. Hij verdenkt er haar van een scheve schaats te rijden en wil naar de Verenigde Staten terugkeren.
«
»
01:25 Stargate SG-1
Net wanneer kolonel O'Neill van een welverdiende vakantie wil genieten, wordt hij door Thor aan boord van diens ruimteschip gebeamed. Thor smeekt O'Neill om hulp.
«
»
02:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uncle Martin' bij Een

Martin Heylen, afkomstig uit een kleine familie, ontdekt tot zijn verbazing een grote onbekende familietak in Amerika. Hij reist naar Michigan om er zijn nieuwe bloedverwanten op te zoeken. Maar die ontmoetingen blijken emotioneler dan verwacht. Martin wordt ook meegesleept in een wereld van gele schoolbussen en jachtgeweren. En als hij het oude spoor van zijn vader en grootouders begint te volgen, die net als honderdduizenden Vlaamse gelukzoekers naar Amerika emigreerden, duiken er nog meer verrassingen op.

'Uncle Martin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers