TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De Proefknuffels
Professor fknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of iedereen hoog kan leren zingen.
«
»
06:00 My Little Pony - Friendship is Magic
Fluttershy is de enige pony die vrij is om op de Manehattan Boutique te letten als Rarity weg is. Ze neemt verschillende persoonlijkheden aan om de intimiderende klanten te helpen.
«
»
06:25 Jabaloe
De cowboys vernielen per ongeluk de nieuwe speciale hoed van sheriff Jack en durven hem dat niet te vertellen. Joe beslist om naar Vegas te gaan om daar een identieke hoed te kopen.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Klus wil een grap uithalen met zijn vrienden. Hij hangt een draadje aan een Plopkoek, zodat de lekkernij kan vliegen. Maar Plop is Klus te slim af.
«
»
06:40 Kabouter Plop
Plop schildert zijn vloertje met de verf van Klus. Als Kwebbel binnenkomt, blijft ze vastkleven aan de vloer. Dat overkomt ook Lui en Plop. Wat nu?
«
»
06:50 Arthur & De Minimoys
Dankzij Darkos wordt de stronk belegerd door mieren. Arthur, Selenia en Betameche moeten een team vormen met Darkos om hen tegen te houden.
«
»
07:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:45 Hallo K3
Karen koopt alle cornflakedozen in het warenhuis op. Er zitten namelijk dierenkaartjes in de dozen en Karen wil absoluut het zeldzame kaartje van de Gouden panda bemachtigen.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Als Julien en zijn vrienden terugkeren naar Madagascar, is er een probleem met de duikboot. Mort speelt toneel voor Koto om de ontsnapping van de gevangenen te verhullen.
«
»
09:10 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:35 Loc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Lisa heeft groot nieuws. Pilar begrijpt haar beslissing niet. De auditeur ontdekt dat alle succesvolle campagnes van Massa voortkomen uit ideen van Lisa.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Simon heeft last van hevige buikkrampen. Mieke en Niko lijden onder de grillen van Anna en Albert. Evy graaft in Stans verleden om zijn verhaal te kunnen bevestigen.
«
»
14:20 Wittekerke
Peter vindt het onverantwoord dat Julia en Georges in het hotelgedeelte van De Schorre intrekken en hij pleit bij Max om het pand onbewoonbaar te verklaren.
«
»
15:40 Cougar Town
Travis neemt zijn vriendin mee naar het Thanksgiving-etentje dat Jules heeft georganiseerd. Jules is vastbesloten een goede indruk te maken, maar dat verloopt niet geheel volgens plan.
«
»
16:15 Wie? Wat? Weekend!
Magazine.
«
»
16:45 Spoed
De stoppen slaan door bij agent Dieter wanneer hij zijn echtgenote met haar minnaar betrapt. De politieman grijpt naar zijn dienstwapen en schiet verschillende keren op zijn vrouw.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
De Albrechtsen zijn opgelucht met de beslissing van Lisa. Elke heeft er genoeg van om het vijfde wiel aan de wagen te zijn. Lars wil het goedmaken en heeft een grote verrassing voor Elke.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Lars vermoedt dat Leon iets te maken heeft met wat Lars is overkomen. Tijdens een optreden vangt Raven een glimp op van hem. Quinten overtuigt Guido om Griet uit te nodigen voor een etentje.
«
»
20:35 Belgium's Got Talent
Het podium van 'Belgium's Got Talent' wordt opnieuw overspoeld met talent uit alle uithoeken van Belgi en zelfs daarbuiten. De jury valt van de ene verbazing in de andere.
«
»
22:40 The Good Doctor
Lim wordt geconfronteerd met haar eigen trauma's wanneer een patint symptomen vertoont van een posttraumatische stressstoornis. Om hem te helpen stelt ze een radicale behandeling voor.
«
»
23:40 Chicago Med
Dr. Choi gaat op zoek naar een oplossing voor een patint met chronische pijn. Dr. Halstead overweegt om een nieuwe weg in te slaan.
«
»
00:40 Wie? Wat? Weekend!
Magazine.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Maya!
Een vlieg heeft de mestbal van Ben gestolen. Ze wil het als nest gebruiken om haar eieren in te leggen. Het is jammer genoeg de bal die Ben wou tonen op de grote mestkevermeeting.
«
»
05:55 Taarten van Begijn
Mano wil graag een taart maken voor Jana, het meisje uit zijn klas waar hij smoorverliefd op is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op En.

Dossiers