TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Verwacht op VTM 3
«
»
11:00 Sturm der Liebe
De proeverij in een biologische supermarkt loopt uit op een fiasco: de cider is veel te zoet en een potentiële klant loopt weg. Bela vindt dat het tijd is om een trouwdatum vast te leggen.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 Separated at Birth
De wereld van Lucy Pierce wordt op z'n kop gezet wanneer ze op een dag enkele oude artikels onder ogen krijgt over de vermissing van een baby genaamd Victoria.
«
»
16:20 The Big Bang Theory
Sheldon, Leonard, Raj en Howard bereiden zich voor op een 'Star Wars'-marathon. Dan krijgt Leonard te horen dat Arthur 'Professor Proton' Jeffries gestorven is.
«
»
16:50 Will & Grace
Grace onthult een pijnlijk geheim aan haar vader. Will en Karen vechten om de rol van getuige op Jacks huwelijk.
«
»
17:20 The Big Bang Theory
Sheldon is overstuur wanneer hij ontdekt dat Leonard en Penny zullen verhuizen na hun huwelijk. Bovendien is de winkel van Stuart afgebrand en heeft de universiteit Sheldons verzoek afgewezen.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
Leonard en Amy maken een onverwachte trip naar Arizona om Sheldon op te pikken. Penny gaat op sollicitatiegesprek bij het bedrijf van Bernadette.
«
»
18:15 The Goldbergs
Murray bouwt samen met Adam een robot, maar door botsende creatieve inzichten worden ze uit elkaar gedreven. Barry wist per ongeluk Beverly's dierbare video van zijn vijfde verjaardag.
«
»
18:40 The Simpsons
Homer vertelt op café honderduit over de laatste honkbalwedstrijd die hij gezien heeft. Zijn baas, Mr. Burns, is enthousiast en trakteert Homer tot ze allebei dronken zijn.
«
»
19:10 The Simpsons
Homer wordt door zijn buur Ned Flanders uitgenodigd voor een drankje. Als Homer ziet hoe luxueus de Flanders leven en hoe briljant hun zoon Todd is, loopt hij jaloers weg.
«
»
19:40 White Collar
Bij een inbraak in een residentie in Manhattan wordt een belangrijk schilderij van kunstenaar Haustenberg gestolen. De eigenares Julianna Laszlo was niet op de hoogte van de waarde van het kunstwerk.
«
»
20:35 Six Days, Seven Nights
Wanneer journaliste Robin onverwachts van vakantie moet terugkeren voor haar werk, ziet ze zich genoodzaakt om een beroep te doen op Quinn Harris, een uitgebluste piloot met een drankprobleem.
«
»
22:35 Paul Blart: Mall Cop 2
Paul Blart vertrekt met zijn dochter Maya op vakantie naar Las Vegas. Maar wanneer hij daar een criminele bende op het spoor komt, roept de plicht en is het aan hem om de criminelen te stoppen.
«
»
00:30 White Collar
Bij een inbraak in een residentie in Manhattan wordt een belangrijk schilderij van kunstenaar Haustenberg gestolen. De eigenares Julianna Laszlo was niet op de hoogte van de waarde van het kunstwerk.
«
»
01:20 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers