TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Magnum
Tenniskampioene Carrie Reardon krijgt doodsbedreigingen tijdens haar bezoek aan het eiland. Haar moeder Phyllis en haar trainer nemen de bedreigingen zeer ernstig.
«
»
12:10 Magnum
Magnum moet voor Bridget uitzoeken waarom de Navy weigert dat ze de assen van haar vader boven Pearl Harbor uitstrooit.
«
»
13:15 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle worden aangevallen door de bende van Cortese.
«
»
14:15 Magnum
Magnum is totaal verrast als hij verneemt dat de rijke playboy Wilson MacLeish, die stierf in de explosie van zijn vliegtuig, hem zijn fortuin heeft geschonken.
«
»
15:15 M*A*S*H
In het kamp komt een GI aan in het gezelschap van een Koreaanse slavin, die hij voor vijfhonderd dollar van haar familie gekocht heeft.
«
»
15:50 My Wife and Kids
Junior, Vanessa, Claire, Tony, Kady en Franklin vinden een portefeuille vol met geld en maken ruzie over wie het geld mag hebben.
«
»
16:15 Stargate SG-1
Daniel Jackson bekijkt de videobeelden van een Maya-tempel en merkt op dat er in het centrum een kristallen schedel staat.
«
»
17:15 Highway Cops
De helikopter wordt ingeschakeld na een ongeluk op de natte wegen van de Nieuw-Zeelandse Alpen. En een wagen raakt beschadigd door een rots en een bijl.
«
»
17:45 Motorway Cops
De verkeerspolitie spoort bestuurders op die niet gepakt willen worden. En sommigen nemen daarbij uitzonderlijke risico's, waaronder twee mannen die vermoedelijk drugs vervoeren.
«
»
19:00 Anger Management
Charlie moet een belangrijke beslissing nemen. Blijft hij bij zijn groep of gaat hij als psycholoog aan de slag bij een baseballteam?
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Ted overtuigt Marshall om op stap te gaan met Chloe, de serveerster van het koffiehuis. Barney houdt er een andere mening op na en zegt dat Chloe karaktergestoord is.
«
»
23:00 Ferris Bueller's day off
Samen met zijn vriendin Sloane en zijn beste vriend Cameron besluit meesterspijbelaar Ferris Bueller een dagje plezier te maken in Chicago. Ze gebruiken daarvoor de Ferrari van Camerons vader.
«
»
01:00 Stargate SG-1
Daniel Jackson bekijkt de videobeelden van een Maya-tempel en merkt op dat er in het centrum een kristallen schedel staat.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers