TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken of je hersenen uit je neus kunnen vliegen als je heel hard niest.
«
»
06:05 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:25 Jabaloe
Moe krijgt van sheriff Jack een heel kostbare vaas cadeau voor haar verjaardag. Wanneer Slampie die vaas breekt, proberen Joe, Bessy en Slampie dit verborgen te houden voor Moe en Jack.
«
»
06:40 Kabouter Plop
Kwebbel heeft haar balletrokje aangetrokken want ze gaat met Lui dansen. De klassieke danspasjes vormen geen enkel probleem, tot Lui haar moet optillen.
«
»
06:45 Kabouter Plop
Klus en Lui gaan een weddenschap aan. Als de postbode een half uur wakker blijft, krijgt hij taart. Plop en Kwebbel willen dat Lui de weddenschap wint en besluiten hem te helpen.
«
»
06:55 Arthur & De Minimoys
Arthur vindt de verlovingsring van zijn grootmoeder terug en bedenkt een plan om die weer aan zijn oma te bezorgen. Maar de Seides komen hen op het spoor en denken dat de ring magisch is.
«
»
07:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:45 Hallo K3
Wanneer Karen de weddenschap aangaat om 48 uur zonder gsm te leven, ontdekken Kristel en Josje al snel dat ze valsspeelt. Ze stuurt met een andere gsm berichtjes naar Bas.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Wanneer koning Julien een mysterieus opnamebandje in de boombox stopt, wordt door de vreemde geluiden een geheim agent geactiveerd die is gehersenspoeld door zijn oom.
«
»
09:10 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Vandaag maakt Loïc Luikse balletjes.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Dorine en Gert proberen te achterhalen wie Nathan echt is. Remco heeft een nieuwe vriendin, Sino. Tijdens de heropening van de Keetal probeert Lisa Jonas te ontwijken, wat niet volledig lukt.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Niko weet Mieke te overtuigen om Benny in dienst te houden. In ruil wil Mieke een poetsvrouw inschakelen. 's Avonds wordt het koppel plots opgeschrikt.
«
»
14:20 Wittekerke
Gene Thomas geeft vanavond zijn concert in De Schorre. Kevin en Julia kennen al zijn nummers uit het hoofd en willen allebei een duet zingen met de ster. Elke zal in haar eentje naar Chili reizen.
«
»
15:35 Private Practice
Wanneer niet iedereen in feeststemming is op de trouwdag van Cooper en Charlotte twijfelt het koppel over hun trouwplannen. Ondertussen worden de artsen ondervraagd over de zaak van Violet.
«
»
16:45 Spoed
Wendy en Harry Peelman hebben de grootste moeite om de eindjes aan mekaar te knopen. In de hoop hun benarde financiële situatie te verbeteren, neemt hij deel aan illegale straatgevechten.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Dorine gelooft in eerste instantie niet dat Nathan de waarheid spreekt. Vooral Gert heeft het er moeilijk mee en gaat op onderzoek. Renee trekt in bij haar zieke ouders.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Lars neemt een drastisch besluit. Iris krijgt het alsmaar drukker, maar verzekert Véronique dat ze de werkdruk aankan. De hulp van Peter slaat ze af. Jelle probeert Raven warm te maken voor Louise.
«
»
20:35 The Best Of
Vandaag is Axelle Red de centrale gast. Naast de verrassende live optredens van 5 collega-artiesten, een blik backstage en gesprekken met familie en vrienden van Axelle.
«
»
21:50 Helden van de Kinderkliniek
De 12-jarige Freddy is al tien jaar in behandeling bij dokter Van Hoeck, professor in de kindernefrologie. De jongen leeft met één nier die nog maar voor 30% functioneert.
«
»
22:55 Camping Coppens - Op Weg naar Zweden
Neven Tom en Dieter Coppens brengen een zomers bezoek aan Camp Grinsby. Ze worden meteen ingeschakeld als 'professionele' wespennest verdelgers, tot groot jolijt van de meegereisde kinderen.
«
»
00:00 Private Practice
Wanneer niet iedereen in feeststemming is op de trouwdag van Cooper en Charlotte twijfelt het koppel over hun trouwplannen. Ondertussen worden de artsen ondervraagd over de zaak van Violet.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers