TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Verwacht op VTM 3
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Karl, de ex-man van Ariane, arriveert in het Fürstenhof en hij is onder de indruk van het prachtige hotel. Hij stelt Ariane voor om van het hotel een exclusieve schoonheidskliniek te maken.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 Hometown Hero
De cynische scheidingsbemiddelaar Kelsey wordt gedwongen om te zorgen voor de hond van een cliënt. De speelse hond ontdooit haar hart en brengt haar tot bij de lokale dierenarts.
«
»
16:05 The Big Bang Theory
Sheldon doet een belangrijke wetenschappelijke ontdekking, maar achteraf blijken niet alle details te kloppen. Howard schrijft een liedje voor Bernadette.
«
»
16:30 The Big Bang Theory
Sheldon is jaloers wanneer Arthur 'Professor Proton' Jeffries niet hem, maar Leonard om hulp vraagt. Hij wil wraak nemen en sluit vriendschap met Bill Nye, een wetenschapper die hij eigenlijk minacht.
«
»
16:55 The Nanny
Wanneer Maggie en Michael besluiten om in het huwelijksbootje te stappen, zijn Fran en Sylvia zo opgewonden dat ze meteen aan de organisatie van de grote gebeurtenis beginnen.
«
»
17:20 The Big Bang Theory
Sheldon vindt dat Leonard moet boeten voor een fout uit het verleden. Intussen gaat Penny de confrontatie aan met Lucy, de ex-vriendin van Raj.
«
»
17:45 The Big Bang Theory
De hele bende viert Thanksgiving bij mevrouw Wolowitz thuis, maar zoals altijd is het Sheldon die moeilijk doet. Howard probeert een goede band op te bouwen met zijn schoonvader.
«
»
18:15 The Goldbergs
Beverly regelt Spaanse bijles voor Adam. Barry wordt pizzabezorger om indruk te maken op Murray. Erica is overstuur omdat haar vader geen waardering toont voor het feit dat ze altijd gewerkt heeft.
«
»
18:40 The Simpsons
Bart en schooldirecteur Skinner strijden om de aandacht van Barts nieuwe lerares. Een nieuw zuivelproduct dat Homer bij de Kwik-E-Mart koopt, brengt grote veranderingen teweeg bij Bart en Lisa.
«
»
19:05 The Simpsons
Apu's neefje neemt de Kwik-E-Mart over en voert grote veranderingen door. Na een uit de hand gelopen streek, beslist Bart dat het tijd wordt om braver te worden.
«
»
19:35 Las Vegas
Het Montecito houdt een autoshow en de bekende racer Jimmie Johnson komt naar Las Vegas om aan te treden als jurylid. Danny treft een van de gasten van het Montecito in kritieke toestand aan.
«
»
20:35 The Mummy Returns
Rick en Evelyn zijn getrouwd, hebben een achtjarige zoon Alex, en wonen in een groot landhuis in Engeland. Hun leven wordt overhoop gegooid wanneer de mummie van Imhotep weer tot leven wordt gewekt.
«
»
23:00 Ghost in the Shell
Major is een cyborg die een politie-eenheid leidt die als doel heeft de gevaarlijkste criminelen en extremisten ter wereld uit te schakelen. Ze wordt echter geconfronteerd met een ongrijpbare vijand.
«
»
01:00 Las Vegas
Het Montecito houdt een autoshow en de bekende racer Jimmie Johnson komt naar Las Vegas om aan te treden als jurylid. Danny treft een van de gasten van het Montecito in kritieke toestand aan.
«
»
01:50 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers