TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Magnum
Totaal overstuur klopt Sebastian Nuzo bij zijn oude vrienden TC en Magnum aan. Nuzo vreest voor zijn leven. Hij wordt immers achtervolgd door een Russisch officier.
«
»
12:35 Magnum
Terwijl Magnum en zijn vrienden hun vijand uit willen schakelen, heeft de Marine andere plannen.
«
»
13:35 Xena, The Warrior Princess
Koning Lias roept Xena's hulp in om over zijn dochter Diana te waken. Haar leven is in gevaar sinds ze haar volgende huwelijk heeft aangekondigd.
«
»
14:35 Magnum
Morgan Lyden, een gevaarlijke gangster, ontsnapt uit de zwaarbeveiligde gevangenis van Halawa en gijzelt T.C. en Higgins.
«
»
15:35 De familie Backeljau
De Bomma is enorm begaan met het wel en wee van Artsen Zonder Grenzen. Ze telefoneert de hele dag naar Afrika en het Midden-Oosten om de hulpverleners wat moed in te spreken.
«
»
16:10 My Wife and Kids
Tommy, een oude vriend van Michael, komt op bezoek. Michael kijkt ernaar uit om zijn makker terug te zien.
«
»
16:35 Stargate SG-1
Het SG1-team reist naar een planeet waarvan de inwoners aan collectief geheugenverlies lijken te leiden. Enkele van hen vertellen Jack en zijn collega's dat ze zich niets herinneren van hun verleden.
«
»
17:35 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
18:05 De Wegpolitie UK
In deze aflevering weigert iemand in Hartlepool te stoppen, wat uitmondt in een gewapende patstelling tijdens een gijzeling.
«
»
19:05 Anger Management
Wanneer Charlie Lacey doet geloven dat haar vader blut is, besluit ze te trouwen met een miljardair. Nolan sluit een zakendeal met Seans stripclub.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Na acht maanden is Ted de wanhoop nabij. Hij besluit nog één ultieme poging te wagen om Robin voor zich te winnen.
«
»
20:05 De familie Backeljau
De moeder van Marcel De Neudt wordt 70 en Marcel geeft een feest voor de familieleden. Ten huize Backeljau heeft Maria die dag een lingerienamiddag georganiseerd voor de vrouwen uit de buurt.
«
»
20:35 A Bronx Tale
De jonge Calogero wint de sympathie van gangsterbaas Sonny door te zwijgen over een moord. Sonny neemt de jongen onder zijn hoede, tot grote woede van diens vader Lorenzo.
«
»
22:45 The Island With Bear Grylls
Tijd voor Bear Grylls om na vijf weken de balans op te maken: welke generatie heeft het experiment het beste doorstaan?
«
»
23:50 Anger Management
Charlie probeert Ed te verrassen door zijn vrouw uit te nodigen voor Thanksgiving, maar Ed daagt op met zijn nieuwe vriendin.
«
»
00:15 Anger Management
Na een nachtje feesten in Vegas ontdekt Charlie dat hij getrouwd is met Sasha. Lacey begrijpt niet waarom Nolan geen seks meer wilt met haar.
«
»
00:45 Stargate SG-1
Het SG1-team reist naar een planeet waarvan de inwoners aan collectief geheugenverlies lijken te leiden. Enkele van hen vertellen Jack en zijn collega's dat ze zich niets herinneren van hun verleden.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers