TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Gnurf onderzoeken waar je best inspiratie vandaan haalt om een liefdesbrief te schrijven.
«
»
06:00 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:25 Jabaloe
Er is een fotowedstrijd uitgeschreven tussen de verschillende dorpen in de Far West om de leukste foto te maken. Sheriff Jack wil absoluut dat Jabaloe Town wint en besluit een groepsfoto te maken.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Klus komt binnen met een spannend spel, kaboutergolf. Lui wil laten zien dat hij het ook kan maar slaat zo hard dat het balletje zoek raakt. Iedereen gaat naarstig op zoek...
«
»
06:45 Kabouter Plop
Plop heeft op zolder het boek "De witte kabouter" gevonden. Kwebbel vraagt Plop om het verhaal voor te lezen. Ondertussen trekken Lui en Klus zich terug in de keuken. Ze zullen een taart bakken.
«
»
06:50 Arthur & De Minimoys
Betameche vindt een namaakkristal en gelooft dat hij een Barbaar is die alles en iedereen kan verslaan. Hij daagt Darkos uit tot een duel en daarbij staat de stronk op het spel.
«
»
07:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:45 Hallo K3
Wanneer Josje terugkomt uit de Verenigde Staten, blijkt ze tot grote verbazing van Karen en Kristel, verloofd te zijn. Haar geliefde zal binnen een paar dagen naar België komen om met haar te trouwen.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Door de magische hand van Timo verandert de band van koning Julien in een popsensatie. Maar niet iedereen is blij met het nieuwe geluid van de groep.
«
»
09:05 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Vandaag maakt Loïc vol-au-vent.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Katja confronteert Jonas met haar vondst. Jonas minimaliseert het, maar Katja kan het niet loslaten. De ontmoeting tussen Dorine en de auditeur Nathan De Geest verloopt vlotjes
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Rudi betrapt Simon met zijn computer. Evy besluit terug te gaan werken, maar haar terugkeer verloopt niet zoals gehoopt. Mieke heeft een inspecteur van de RSZ te gast in haar bed and breakfast.
«
»
14:20 Wittekerke
Peter vreest dat De Schorre de concurrentie van de Anker niet zal overleven en hij overweegt om meteen de deuren te sluiten. Karen, Leen, Julia en Robin willen echter nog niet opgeven.
«
»
15:30 Private Practice
Kate dreigt juridische stappen te ondernemen tegen Violet, maar die is zich van geen kwaad bewust. Cooper vermoedt dat Charlotte gevoelens heeft voor haar ex-man.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Pediater Babs ontfermt zich over Jodi, een meisje dat met hevige buikkrampen in het ziekenhuis is opgenomen. Tijdens de onderzoeken valt het de arts op dat Jodi's moeder zich vreemd gedraagt.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Dorine en Gert proberen te achterhalen wie Nathan echt is. Remco heeft een nieuwe vriendin, Sino. Tijdens de heropening van de Keetal probeert Lisa Jonas te ontwijken, wat niet volledig lukt.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Lars ontdekt de tweede gsm van Raven. Hij wil niet dat Raven nog met Leon afspreekt. Véronique vangt opnieuw bot. Iris en Peter maken het nieuws over hun zwangerschap wereldkundig.
«
»
20:35 Snackmasters
Chefs Loïc Van Impe en Marcelo Ballardin proberen in deze eerste halve finale een exacte copy te maken van de frangipane van Lotus.
«
»
21:45 Red Light
Evi en Sam verhoren Esther over Eric. Sylvia maakt met de politie een plan om Ingmar op heterdaad te betrappen. Evi en Gust komen nader tot elkaar en lijken even weer een gelukkig gezin.
«
»
22:50 Chicago Fire
Een opdracht van het hoofdkantoor heeft verrassende gevolgen voor Boden. Gallo moet onverwacht in actie komen wanneer het team opgeroepen wordt voor een explosie op een bouwwerf.
«
»
23:45 Private Practice
Kate dreigt juridische stappen te ondernemen tegen Violet, maar die is zich van geen kwaad bewust. Cooper vermoedt dat Charlotte gevoelens heeft voor haar ex-man.
«
»
00:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:55 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken of je hersenen uit je neus kunnen vliegen als je heel hard niest.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers