TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
06:00 Het Weekmenu - reeks 2
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
06:40 Feest van eigen bodem
Een tapasplankje met charcutterie hoeft niet uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
07:00 Nuances
Thierry Theys bereidt iets lekkers met knolselder, beukenzwam en het malse vlees van een inlandse ree.
«
»
07:30 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
08:00 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
08:30 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
09:00 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Joël Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
09:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een chef die pretty messy is en bovendien een heerlijke charlatan: Jelle Beeckman. Hij verzoent Thailand en Vlaanderen in het bord.
«
»
10:01 Een Feest uit Italië!
Peppe houdt van koken met pure producten. Daarom neemt hij ons mee naar de tomatenvelden in Zuid-Italië. Terug thuis, maakt hij een zalige pasta met langoustines en datterini van Elvea.
«
»
10:15 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
10:50 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
11:15 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
11:50 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
12:20 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een chef die pretty messy is en bovendien een heerlijke charlatan: Jelle Beeckman. Hij verzoent Thailand en Vlaanderen in het bord.
«
»
12:45 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
13:20 Een Feest uit Italië!
Laat je inspireren door de pure keuken van njam!-chef Peppe Giacomazza en zijn gerechten met overheerlijke ELVEA tomaten uit Italië.
«
»
13:30 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
14:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
14:55 De sterrenkaart
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
15:30 Een Feest uit Italië!
Peppe eert vandaag Bruna Vitelli. Het was haar overgrootvader die het tomatenmerk Elvea in 1885 oprichtte. Peppe heeft met haar een emotioneel gesprek, vlakbij Napels.
«
»
15:45 Tot op de graat
Johan gaat aan de slag met de griet, een echte luxevis die wel eens verward wordt met de felbegeerde tarbot.
«
»
16:10 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
16:25 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: bouliesalade, pitabroodjes, bitterballen & limoncello.
«
»
16:55 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
17:55 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
18:30 Roger van Damme: Bakken
In de tweede reeks van het bakprogramma verwent Roger Van Damme je met fantastische taarten en cakes, te beginnen met een niet te versmaden chocoladetaart.
«
»
18:50 Come a Peppe
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. En bij Peppe Giacomazza tikt dat vooral heel Italiaans. Hij geeft inspiratie voor o.m. zuiderse aperitiefhapjes, een kleurrijk kindermenu en lasagne.
«
»
19:00 Lekker Lang Leven
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
19:30 Een Feest uit Italë III - Peppe & de bloggers
Peppe krijgt vandaag het warme gezelschap van Katrijn van Mama's Gezonde Tips. Ze kookt graag gezond voor haar kinderen. Daarom verwerkt ze heerlijke tomaten in haar dessert én in het ontbijt.
«
»
19:50 BBQ vanavond?!
Pizza calzone / asperges / moelleux au chocolat.
«
»
20:10 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
21:10 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
21:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
22:30 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
22:45 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
23:30 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan een heerlijke rijstschotel met restjes klaarmaken, met kindvriendelijke zalmspiesjes en een lekker fruitig ijsje als verfrissend tussendoortje.
«
»
23:52 Het Weekmenu - reeks 2
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
00:40 Een Feest uit Italië!
Laat je inspireren door de pure keuken van njam!-chef Peppe Giacomazza en zijn gerechten met overheerlijke ELVEA tomaten uit Italië.
«
»
00:50 De Wereld op je Bord
Ladychef Fatima Marzouki van het Antwerpse El Warda-restaurant maakt samen met Hanne een smakelijke combo van een zoete én een zoute tajine. En koken met een tajine heeft zo zo'n etiquette.
«
»
01:10 Soep!
Wortel-pompoensoep / Koude Spaanse looksoep (Sopa al Ajo Blanco).
«
»
01:25 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
02:00 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt pater familias Johan Segers de tien hamvragen.
«
»
02:30 Tot op de graat
Johan Segers heeft in deze aflevering de eer om te koken met een parel uit de Noordzee: de kabeljauw. Deze prachtige grote vis is bij ons immens populair en dat is natuurlijk niet zomaar.
«
»
02:45 De Zoete Zonde
Zoete zondaars opgelet, want vandaag steekt Roger van Damme de klassieker crêpes Suzette in een nieuw jasje: dat betekent ijs en pannenkoeken!
«
»
03:10 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een kookgrage dame met een diploma in de psychologie: Vertriest Steffi. Ze legt de zon op ons bord met haar mediterraanse frittata.
«
»
03:30 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
03:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:45 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
04:55 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
05:10 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een kookgrage dame met een diploma in de psychologie: Vertriest Steffi. Ze legt de zon op ons bord met haar mediterraanse frittata.
«
»
05:30 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan een heerlijke rijstschotel met restjes klaarmaken, met kindvriendelijke zalmspiesjes en een lekker fruitig ijsje als verfrissend tussendoortje.
«
»
05:45 Het Weekmenu - reeks 2
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers