TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:50 Young Guns II
Billy the Kid en zijn bende worden gezocht door de politie. Wanneer twee van zijn bendeleden gevangen worden genomen moet Billy ze gaan redden. Ze ontsnappen en gaan op weg naar New Mexico.
«
»
13:40 Xena, The Warrior Princess
Xena probeert tevergeefs haar oude vriend Lycus te helpen wanneer die aangevallen wordt door de boosaardige Klonig.
«
»
14:40 Magnum
Higgins helpt een Japanse verstekeling om haar verloofde te zoeken, maar Magnum gelooft haar niet.
«
»
15:40 De familie Backeljau
Volgens de krant van Cois is de toename van het aantal werklozen lichtjes afgenomen. Het bericht laat de familie Backeljau koud. Een aangetekende brief veroorzaakt echter wel paniek.
«
»
16:15 My Wife and Kids
Jay voelt dat ze door alle huishoudelijke taken geen tijd meer kan vrijmaken voor zichzelf.
«
»
16:45 Stargate SG-1
De Tok'ra arriveren op aarde en vertellen aan Sam dat haar vader door Sokar gevangen werd genomen. Hij zit nu vast op een helse planeet.
«
»
17:40 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
18:10 De Wegpolitie UK
In deze aflevering is Damien 'Damo' Stevens betrokken bij een snelle achtervolging, maar de bestuurder weet te ontkomen. Vanuit de lucht zien ze vijf mensen wegrennen bij een verongelukte wagen.
«
»
19:05 Anger Management
Charlie helpt Nolan zijn pestkoppen te confronteren, maar creëert een monster. Sean en Jordan proberen via rollenspelletjes hun liefdesleven op te fleuren.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Ted wordt gecontacteerd door een huwelijksbureau: na zes maanden hebben ze eindelijk iemand gevonden die aan al zijn eisen voldoet.
«
»
20:00 De familie Backeljau
De Bomma is enorm begaan met het wel en wee van Artsen Zonder Grenzen. Ze telefoneert de hele dag naar Afrika en het Midden-Oosten om de hulpverleners wat moed in te spreken.
«
»
20:35 Mechanic: Resurrection
De voormalige huurmoordenaar Arthur Bishop moet weer in actie schieten wanneer zijn geliefde wordt ontvoerd door zijn aartsvijand.
«
»
22:30 Body Cam Cops
In tegenstelling tot het arresteren van criminelen, moordenaars en gewetenloze individuen is het aanhouden van een collega niet iets waar agenten dagelijks mee geconfronteerd worden, maar het gebeurt.
«
»
23:30 Anger Management
Charlie probeert Patrick door een crisis van zelfvertrouwen te loodsen door hem high te krijgen. Ed en Lacey slaan de handen in elkaar om wraak te nemen op Sean.
«
»
00:00 Anger Management
Wanneer Charlie Lacey doet geloven dat haar vader blut is, besluit ze te trouwen met een miljardair. Nolan sluit een zakendeal met Seans stripclub.
«
»
00:30 Stargate SG-1
De Tok'ra arriveren op aarde en vertellen aan Sam dat haar vader door Sokar gevangen werd genomen. Hij zit nu vast op een helse planeet.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers