TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Maya!
Flip is moe en wil een slokje perensap, want daar knapt hij van op. Maar Maya en Willy kunnen niet door de schil van de peer heen bijten. Dankzij een plan van Maya maken de wespen een gat in de peer.
«
»
06:00 Maya!
Willy en Maya ontdekken een zieke eikenboom. Flip vertelt dat de boom ziek is omdat iemand de truffels opeet, die de wortels voeden. Molly en Polly blijken de boosdoeners.
«
»
06:10 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:25 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:40 The Mr. Peabody & Sherman Show
Mr. Peabody, de slimste hond ter wereld, en Sherman presenteren een latenightshow, live vanuit hun appartement in New York.
«
»
07:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:35 Hallo K3
Er loopt een dief rond in het appartementsgebouw die parfum- en andere staaltjes uit tijdschriften steelt. Wie doet zoiets? Detective Marcel en Josje besluiten de dief te klissen.
«
»
08:00 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het VTM-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:10 Tarzan en Jane
Terwijl Tarzan zich moet aanpassen aan het leven op school en in de stad, werkt hij samen met Jane om een bende dierensmokkelaars te ontmaskeren.
«
»
08:30 Draken: Race naar de rand
Wanneer een paar huurlingen naar de Rand komen en Thor Bottenbreker om hulp vragen, laat Vissenpoot zich door Snotvlerk hypnotiseren om zo zijn sterke alter ego op te roepen.
«
»
08:55 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:05 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:15 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Gebakken rijst is dé side dish in Japan. Loïc serveert er buikspek en kimchi bij.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security: Australia
Reality-show.
«
»
12:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een post-it met daarop de vraag om de politie te verwittigen, brengt Koen en de commissaris bij een klein meisje dat hulp nodig heeft. Floor, Nour en Sami schaduwen een zogenaamde beroepsinbreker.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
June wordt aangesteld als financieel directeur. Simon krijgt de woede van Véronique over zich heen, maar vindt steun bij Jan. Niko's bier wordt verdeeld over de winkels.
«
»
14:25 Wittekerke
Voor de politie van Wittekerke is de ontvoering van Laura een absolute prioriteit. Jean-Paul neemt via Close revanche op zijn ex-vriendin Karen.
«
»
15:35 Private Practice
Wanneer Maya's trouwdag is aangebroken, helpt Violet Sam met de organisatie. Naomi wil nog steeds niks met het huwelijk te maken hebben en helpt Addison en Pete met een te vroeg geboren baby.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Spoed
Dokter Kathy en verpleegster Fatima wonen in een televisiestudio de musical 'Place de l'Ambrasse' bij. Bij de aanvang van de musical wordt een blik white spirit omgestoten.
«
»
17:50 Border Security: Australia
Reality-show.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
Volgens Gonda is haar buurman de man die onlangs het haar van een jogster afknipte. Haar vermoeden lijkt te worden bevestigd door wat Patrick en de commissaris bij hem thuis vinden.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Kotmadam
Jef is in de wolken want als alle goede vissers ziek zijn, kan hij de beker dit jaar zeker niet mislopen. Maar dat is buiten Jeanne gerekend, want zij voelt zich de laatste tijd precies een weduwe.
«
»
20:35 Wat als?
Met vandaag onder meer: Wat als vikingen manieren hadden? Wat als scheiden een feest was?
«
»
21:05 Waarheid Durven of Doen
Gasten: Sven De Ridder, Ingeborg, Yemi Oduwale en Nicolas Caeyers.
«
»
22:10 De Omgekeerde Wereld
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door vijf bekende Vlamingen. Met o.a. Pat Krimson en Sven De Ridder.
«
»
23:15 Telefacts zomer
Een metershoge rots in Bretagne, die bij hoogtij baadt in het water. De Mont Saint-Michel is na Parijs de grootste toeristische trekpleister van Frankrijk. Mystiek en adembenemend mooi.
«
»
00:05 Reef Break
Iedereen komt samen om de verjaardag van Cat te vieren. Er komt echter al snel een einde aan het feestgedruis wanneer Cat onwel wordt.
«
»
01:05 Private Practice
Wanneer Maya's trouwdag is aangebroken, helpt Violet Sam met de organisatie. Naomi wil nog steeds niks met het huwelijk te maken hebben en helpt Addison en Pete met een te vroeg geboren baby.
«
»
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Maya!
De koningin komt vast te zitten in een vleesetende plant. Rechter Bijenwas komt op bezoek en vindt dat een korf zonder koningin niet kan. Hij zegt dat Ludivine koningin moet worden.
«
»
05:45 Maya!
Ben is geschrokken van Igor de oorworm en heeft zijn mestbal achtergelaten. Maya gaat op zoek naar de bal en valt uit een boom. Ben en Willy gaan haar zoeken, doodsbang voor de gevaarlijke oorworm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers