TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:25 Magnum
Cindy Lewellen heeft maar één postkaart die haar vader haar tien jaar geleden stuurde, en toch is ze er zeker van dat Magnum hem voor haar zal vinden.
«
»
12:25 Magnum
Adelaide Malone vraagt Magnum de schrijver van een reeks dreigbrieven op te sporen. Hij is in zijn nopjes met de opdracht omdat mevrouw Malone een zeer knappe, vriendelijke jonge vrouw is.
«
»
13:25 All New Traffic Cops
Sergeant James Duffy en zijn team worden opgeroepen voor een man die een café kort en klein aan het slaan is. Hij zou ook al iemand bedreigd hebben met een mes.
«
»
14:25 Magnum
Agatha Kimballe, een blinde, rijke dame voor wie Magnum ooit al werkte, doet opnieuw een beroep op zijn diensten wanneer haar kleindochter Amy in moeilijkheden raakt.
«
»
15:25 De familie Backeljau
Het staat in de krant en dus zal het wel waar zijn: 'de familie Backeljau komt op tv'. Cois Backeljau kan er hoegenaamd niet mee lachen.
«
»
16:00 My Wife and Kids
Claire wil dolgraag met haar vrienden naar een feestje.
«
»
16:30 Stargate SG-1
Het SG-1-team bevindt zich op een onbekende planeet. Wanneer ze op verkenningstocht trekken door de bossen, ziet Daniel een vrouw die op het punt staat zelfmoord te plegen.
«
»
17:25 The A-Team
Wanneer een gangster probeert te infiltreren in een stadje, komt het A-Team te hulp.
«
»
18:25 All New Traffic Cops
Aan de rand van York volgen de verkeersagenten een BMW die vanuit Leeds 240 kilometer heeft rondgereden door North Yorkshire. In de wagen treffen ze een lading cannabis aan.
«
»
19:25 Anger Management
Charlie wordt gegijzeld tijdens rellen in de gevangenis.
«
»
19:55 De familie Backeljau
F.C. Superbeton, de zaalvoetbalploeg van 'Magic Maria' Backeljau, moet tegen K.V. Ferrometal spelen. Reden genoeg om de voetbaluniformen iets vrouwelijker te maken.
«
»
20:30 Darkest hour
In mei-juni 1940 wordt het Britse leger in Europa onder de voet gelopen door de nazi's. Premier Neville Chamberlain moet onder druk van de oppositie aftreden en wordt opgevolgd door Winston Churchill.
«
»
22:45 Spuiten en slikken op reis
Tim Hofman is in India, waar op grote schaal geld wordt verdiend aan kinderprostitutie. Hij ziet hoe de organisatie 'Free a Girl' iemand op heterdaad weet te betrappen en een meisje bevrijdt.
«
»
23:50 Anger Management
Nolans nieuwe vriendin, die hij op internet heeft leren kennen, blijkt 10 jaar te zijn.
«
»
00:15 Anger Management
Charlie bemoeit zich met het seksleven van Kate.
«
»
00:45 The A-Team
Wanneer een gangster probeert te infiltreren in een stadje, komt het A-Team te hulp.
«
»
01:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers