TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 Het Weekmenu - reeks 2
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
06:20 De Wereld op je Bord
Een overdosis groenten, zo kan je de Turkse keuken goed omschrijven. En staan groentjes in de spotlight in De wereld op je bord.
«
»
06:40 Soep!
Bloemkoolsoep (Romanesco) / Soep met gerookte zalm en Dille.
«
»
06:55 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
07:20 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
07:40 Tot op de graat
Niet alle visjes zijn moeders mooiste en dat geldt ook voor de zeewolf.
«
»
08:00 Lekker Lang Leven
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
08:25 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
08:50 BBQ vanavond?!
Pizza baguette / Inktvis / gevulde bloemkool.
«
»
09:10 Het Weekmenu - reeks 2
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
09:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
10:45 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt pater familias Johan Segers de tien hamvragen.
«
»
11:20 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt vandaag de keuken met vischef Bart Desmidt. Hij heeft pieterman meegebracht, de vis die je pijnlijk kan steken wanneer hij nog leeft.
«
»
11:55 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
12:15 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
12:45 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
13:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag chef Olivier de Vinck op bezoek. De ster van de keuken is de kingkrab. Chef Olivier combineert de verrukkelijke krab met fregola of kleine Italiaanse pastabolletjes.
«
»
13:40 De Chalet aan de Semois
Dominique doet aan outdoorcooking en legt pladijs op de grill, Jeroen frituurt ijs als 4-uurtje en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
14:30 Het Weekmenu - reeks 2
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
15:15 De Wereld op je Bord
Chef Chuck van Cuichine geeft vandaag een van zijn waardevolste geheimen prijs in De wereld op je bord. Hanne mag vandaag smullen van hét Chinese succesnummer: Pekingeend!
«
»
15:40 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
16:00 De dagschotel
Topchef Michaël Vrijmoed bewijst vandaag dat een fris gerecht ook echt een volwaardige maaltijd kan zijn. Hij maakt een zoetzure salade met ingelegde haring.
«
»
16:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
17:00 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers - Visbouillon / Roger van Damme - banketbakkersroom / Jan Buytaert - Snelle hap / Dominique Persoone - Pindakaas.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag het gezelschap van de éminence grise van njam!, Jan Buytaert. Jan zweert bij de Franse keuken en dat merk je ook aan het gerecht dat hij vandaag op tafel tovert.
«
»
18:05 Roger van Damme: Bakken
Bakles krijgen van Roger van Damme, het is een voorrecht. Roger toont je vandaag hoe je frangipanetaartjes maakt. Maar waar kan het fout gaan?
«
»
18:25 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt pater familias Johan Segers de tien hamvragen.
«
»
19:00 Apero-Dining
Gemarineerde bloemkoolroosjes, Zeeuwse mosselen met zeegroenten, verse soep geschonken in oma's koffieservies en een crème brûlée met Parijse wafeltjes en Italiaanse kersen.
«
»
19:35 Het Weekmenu - reeks 2
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt met de Ijslandse Dagny Ros Asmundsdottir. Comfort food is één van Dagny's specialiteiten, en dat toont ze vandaag met enkele heerlijke zeewolf tortilla's.
«
»
21:15 De Chalet aan de Semois
Dominique doet aan outdoorcooking en legt pladijs op de grill, Jeroen frituurt ijs als 4-uurtje en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
22:10 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
22:35 Ellemieke's KIDchen
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt bezoek van sterrenchef Jan Tournier. Ze maken een trip door de wereldkeuken met een Japans geïnspireerde tonijn tataki en frisse tomatensla.
«
»
23:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
00:30 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
00:55 De sterrenkaart
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
01:25 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab ? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
02:00 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Een heerlijke ouderwetse, zelfgemaakte paté. Wie houdt daar nu niet van? Dat Johan Segers hiervoor een toprecept heeft, zal niemand ongetwijfeld verwonderen.
«
»
02:20 Roger van Damme: Bakken
Een bakklassieker die niet voor niets nog altijd populair is, is de citroentaart. Roger van Damme zet hem vandaag op nummer 1 op zijn "te-bakken-lijstje".
«
»
02:40 Soep!
Rode Bonensoep met avocadosalsa / Visroomsoep met tongfilets
«
»
02:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt met de Ijslandse Dagny Ros Asmundsdottir. Comfort food is één van Dagny's specialiteiten, en dat toont ze vandaag met enkele heerlijke zeewolf tortilla's.
«
»
03:25 De Chalet aan de Semois
Dominique doet aan outdoorcooking en legt pladijs op de grill, Jeroen frituurt ijs als 4-uurtje en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
04:05 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
04:30 Ellemieke's KIDchen
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»
04:45 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt bezoek van sterrenchef Jan Tournier. Ze maken een trip door de wereldkeuken met een Japans geïnspireerde tonijn tataki en frisse tomatensla.
«
»
05:20 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers