TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Maya!
Lara heeft ontdekt hoe ze het weer kan voorspellen en maakt daar misbruik van zodat de dieren voor haar rennen en vliegen. Wanneer Maya Lara's geheim ontdekt, is het spelletje snel gedaan.
«
»
06:05 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:20 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:35 The Mr. Peabody & Sherman Show
Mr. Peabody, de slimste hond ter wereld, en Sherman presenteren een latenightshow, live vanuit hun appartement in New York.
«
»
07:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:10 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 Hallo K3
Wanneer Karen de weddenschap aangaat om 48 uur zonder gsm te leven, ontdekken Kristel en Josje al snel dat ze valsspeelt. Ze stuurt met een andere gsm berichtjes naar Bas.
«
»
07:55 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:05 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:25 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:50 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:00 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:15 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
09:40 Loc: Zot van Koken
Op woensdag maakt Loc blinde vink met wortelpuree en mosterd, een nostalgisch recept met fijne herinneringen aan zijn oma.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia
Reality-show.
«
»
12:25 Echte verhalen: De buurtpolitie
Hoewel ze normaal strijden tegen inbrekers besluiten Robin en Tom vandaag om er twee een handje te helpen. Een gedetineerde keert na zijn penitentiair verlof niet terug naar de gevangenis.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Benny houdt zich tijdens het intakegesprek voor de adoptie niet aan de antwoorden die Liesbeth hem heeft voorgekauwd. Niko heeft een veelbelovend gesprek. Simon spreekt het personeel toe.
«
»
14:20 Wittekerke
Jean-Paul Derdeyn is woedend wanneer hij Peter in zijn huis aantreft. De discussie loopt uit de hand en Karen deelt in de klappen.
«
»
15:30 Private Practice
De dokters begeven zich op controversieel terrein wanneer een nieuwe kracht van Naomi's praktijk haar dwingt na te denken over genetisch gemanipuleerde baby's.
«
»
16:50 Spoed
De raad van bestuur heeft eindelijk een beslissing genomen in verband met de verbouwingen. De spoedafdeling mag uitgebreid en gemoderniseerd worden.
«
»
17:50 Border Security: Australia
Reality-show.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
Kort nadat hij een overvaller heeft opgepakt, krijgt Patrick last van zware hartkloppingen. De commissaris vreest het ergste.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Kotmadam
Jef moet in de jury van een assisenzaak zetelen. Victor vermoedt dat het om een zeer gewichtige zaak gaat en samen met Jeanne bijt hij zich erin vast.
«
»
20:35 ... voor Dummies
Veel mensen zijn graag op de baan, maar voelen zich niet meer thuis in het hedendaagse verkeer. De snelcursus 'Veilig verkeer voor Dummies' biedt alle chauffeurs de ideale handleiding aan.
«
»
21:15 Waarheid Durven of Doen
Vier nieuwe BV's maken hun opwachting in de villa: Laura Tesoro, dj Hakim Chatar, Bert Verbeke en William Boeva. Ze krijgen pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op hun bord.
«
»
22:20 De Omgekeerde Wereld
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door 5 bekende Vlamingen. Gasten: o.a. Herman De Croo, Natalia en Nina Derwael.
«
»
23:30 Code 37
Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak.
«
»
00:40 Chicago P.D.
Bij het onderzoek naar de moord op de vriend van Burgess dreigt een onvermoede, donkere kant van haar aan het licht te komen. Maar de achterliggende reden voor de moord is een nog grotere verrassing.
«
»
01:35 Private Practice
De dokters begeven zich op controversieel terrein wanneer een nieuwe kracht van Naomi's praktijk haar dwingt na te denken over genetisch gemanipuleerde baby's.
«
»
02:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 Maya!
Paul heeft een framboos verborgen als cadeau voor de mierenkoningin op het fruitfestival. Lara steelt de framboos, maar Paul verdenkt Willy.
«
»
05:55 Maya!
Maya botst tegen Ben zijn bal, die wegrolt. Hij gaat hem zoeken, en krijgt gezelschap van Rudy, een mestkever die ook zijn mestbal kwijt is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Robin en Elise zijn twee creatieve duizendpoten, maar ze weten niet wat ze willen. Ze willen zich volledig laten verrassen door onze makelaars. Het enige wat echt belangrijk is, is dat de woning ligt in een levendig dorp van waar je met de trein maximum 40 minuten reist naar Antwerpen. Budget: 240.000 euro.

'Huizenjagers', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers