TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Verwacht op VTM 3
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Tim is opgelucht nu de zaak opgeklaard is. Hij brengt een bezoekje aan Franzi die tijdens de achtervolging een hersenschudding opliep.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Love, Wedding, Marriage
De pasgetrouwde huwelijksadviseur Ava raakt volledig van de kaart wanneer haar ouders na dertig jaar huwelijk willen scheiden. Ze zet alles op alles om de relatie van haar ouders te redden.
«
»
16:10 The Big Bang Theory
Raj en Howard schrijven Sheldon in op een datingsite en vinden verrassend genoeg al snel de perfecte vrouw voor hem. Ondertussen deelt een dronken en eenzame Penny het bed met Leonard.
«
»
16:40 The Nanny
Brighton maakt zijn vader gek met zijn elektrische gitaar. Wanneer hij een muziekwedstrijd wint, wordt hij in een klap een held. Het huis van de Sheffields wordt het decor voor een videoclip.
«
»
17:05 The Big Bang Theory
Sheldon realiseert zich dat hij niet lang genoeg zal leven om zijn bewustzijn te downloaden naar een robotlichaam, en probeert zijn leven te verlengen.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Nadat zijn relatie met Amy op de klippen is gelopen, maken Sheldons vrienden zich grote zorgen om hem. Ze besluiten om zijn moeder op te bellen.
«
»
18:05 The Goldbergs
Barry wil een centje bijverdienen om nieuwe schoenen te kopen en gaat aan de slag in de meubelwinkel van Murray. Beverly verbiedt Adam om naar een nieuwe horrorfilm te gaan kijken.
«
»
18:35 The Simpsons
Marge ontdekt dat Ned en Edna een tijdje geleden stiekem zijn getrouwd. Ze stelt voor om voor hen een echt huwelijksfeest te organiseren.
«
»
19:00 The Simpsons
Lisa post anoniem positieve berichtjes over zichzelf op de blog van de school in de hoop zo haar imago op te krikken. Wanneer haar bedrog aan het licht komt, wil niemand nog met haar praten.
«
»
19:35 Las Vegas
In het Montecito worden veel vervalste geldbriefjes gesignaleerd. Danny en zijn nieuwe partner Mike proberen de bron van het vervalste geld te vinden.
«
»
20:30 The Book of Henry
Wanneer de elfjarige Henry ontdekt dat zijn stille buurmeisje Christina misschien in gevaar is, bedenkt hij een plan. Hij schrijft en tekent een handboek vol instructies om haar te redden.
«
»
22:35 The Rebound
Sandy, een sexy moeder van 40 met twee kinderen, ziet haar perfect georganiseerde wereld uiteenvallen wanneer ze erachter komt dat haar man vreemdgaat.
«
»
00:25 Las Vegas
In het Montecito worden veel vervalste geldbriefjes gesignaleerd. Danny en zijn nieuwe partner Mike proberen de bron van het vervalste geld te vinden.
«
»
01:10 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Robin en Elise zijn twee creatieve duizendpoten, maar ze weten niet wat ze willen. Ze willen zich volledig laten verrassen door onze makelaars. Het enige wat echt belangrijk is, is dat de woning ligt in een levendig dorp van waar je met de trein maximum 40 minuten reist naar Antwerpen. Budget: 240.000 euro.

'Huizenjagers', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers