TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:05 Stargate SG-1
Als archeologen een piramide ontdekken uit de oude Mayacultuur in Mexico, laten ze per ongeluk de Goa'uld Hathor vrij.
«
»
12:55 Stargate SG-1
Het SG-1-team reist door de Stargate naar planeet PX3-987, waar een ander SG-team voorbereidingen heeft getroffen om een zwart gat te onderzoeken.
«
»
13:50 De Wegpolitie UK
De agenten achtervolgen een auto een gitzwarte akker op; Jacko helpt een grote heroïnevangst te doen en nieuwe politiehond Elsa zit een inbreker achterna door de straten van Middleborough.
«
»
14:45 Magnum
Actrice en sekssymbool Erin Wolfe wordt doodgeschoten. David Norman, haar mentor en ex-vriend, wil dat Magnum haar laatste minnaar opspoort. Volgens Norman is hij de moordenaar.
«
»
15:45 Fresh off the Boat
Jessica worstelt met haar beeld van de toekomst nu de jongens elk een doel voor ogen lijken te hebben.
«
»
16:15 My Wife and Kids
Het lijkt wel alsof Michael en Jay Chinees tegen elkaar praten. Het begon allemaal toen Jay Michael vroeg om deel te nemen aan familieactiviteiten en hij liever naar het basketbal wilde kijken.
«
»
16:45 Stargate SG-1
Daniël en Teal'c keren onverwacht vroeg terug van een missie. Van Jack en Samantha ontbreekt elk spoor. Teal'c wil zo vlug mogelijk een reddingsoperatie op het getouw zetten.
«
»
17:40 The A-Team
Murdock wint een vakantie naar Hawaï. Daar wordt hij gekidnapt door mensen die beweren van de CIA te zijn, maar het blijken criminelen te zijn.
«
»
18:40 Anger Management
Charlie en zijn vader trainen een basketbalteam van een school en Kate neemt zijn groep over.
«
»
19:05 Anger Management
Jennifer wordt Patricks lifecoach en Sam helpt Martin om een Facebook-account aan te maken.
«
»
19:35 De Wegpolitie UK
Dit keer zit interceptor Paul Faulkner bijna te dicht op een gestolen auto. Brigadier Kev Salter zit niet voor niets op wacht en Liam Sewell zit vooraan bij een draaierige achtervolging.
«
»
20:30 Mine
Een soldaat strandt in het midden van een woestijn vol mijnen. Met zijn ene voet op een actieve mijn moet hij 52 uur in barre omstandigheden overleven tot een konvooi hem kan oppikken.
«
»
22:30 Cruises from Hell
Op een boot de zonsondergang tegemoet varen, het is een vakantiedroom van heel wat mensen. Maar reizen op het water loopt niet altijd als gepland.
«
»
23:30 Anger Management
Martin probeert tussen Charlie en Kate te komen door te vertellen dat Charlie en Jennifer weer samen zijn.
«
»
23:55 Anger Management
Charlie en Kate verbreken hun relatie. Jennifer is weer samen met haar ex-vriend Sean.
«
»
00:25 The A-Team
Murdock wint een vakantie naar Hawaï. Daar wordt hij gekidnapt door mensen die beweren van de CIA te zijn, maar het blijken criminelen te zijn.
«
»
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Robin en Elise zijn twee creatieve duizendpoten, maar ze weten niet wat ze willen. Ze willen zich volledig laten verrassen door onze makelaars. Het enige wat echt belangrijk is, is dat de woning ligt in een levendig dorp van waar je met de trein maximum 40 minuten reist naar Antwerpen. Budget: 240.000 euro.

'Huizenjagers', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers