TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:10 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:25 The Mr. Peabody & Sherman Show
Mr. Peabody, de slimste hond ter wereld, en Sherman presenteren een latenightshow, live vanuit hun appartement in New York.
«
»
06:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:20 Hallo K3
Wanneer de rijke en succesvolle broer van Marcel onverwachts opduikt, schakelt Marcel de K3'tjes, Rosie en Bas in om mee te doen alsof hij het zelf ook heeft gemaakt in het leven.
«
»
07:50 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:00 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:25 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:45 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:55 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:10 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Een risotto avant la lettre met tomaten-roomsaus en gamba's, ideaal voor beginners.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security USA
Passagiers worden door de douane en agenten gecontroleerd op zaken zoals het bezit van drugs, wapens, valse papieren en andere niet geoorloofde spullen.
«
»
12:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
In het tuincentrum zijn geweerschoten gehoord. Eric en Brigitte stellen vast dat er zich een drama heeft afgespeeld. Vince en Emma proberen te bemiddelen tussen een ex-koppel.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Bij VDB is de nieuwe CEO bekend en dat heeft zo zijn gevolgen: in heel het bedrijf heerst onrust. Tussen Leen en Linda heerst een koude oorlog. Leen vindt dat Linda zich te veel bemoeit.
«
»
14:25 Wittekerke
Karen en Peter genieten van elkaar en van de liefde in de Ardennen. Ze denken geen seconde aan Wittekerke, waar de inwoners zich klaarmaken voor het dubbele huwelijk.
«
»
15:35 Private Practice
Violet herstelt, maar heeft het emotioneel heel erg zwaar. Ondertussen proberen Addison en Naomi de band te herstellen.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Boer Sooi, de bejaarde oom van Anneke, heeft een stamp van zijn paard gekregen en wordt met hevige pijn in het ziekenhuis opgenomen.
«
»
17:50 Border Security USA
Passagiers worden door de douane en agenten gecontroleerd op zaken zoals het bezit van drugs, wapens, valse papieren en andere niet geoorloofde spullen.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Lotte onderscheppen de verdachte van een fietsdiefstal. Om zichzelf vrij te pleiten dist de man een wel erg origineel verhaal op.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Kotmadam
De moeder van Jeanne wordt 75. De kotmadam wil een groot feest geven en besluit zelf op te treden als Dolly Parton. Lukas is 's nachts op de ring van Leuven geflitst en dat tijdens de examenperiode.
«
»
20:35 Safety First
Smos is verliefd. Op de tweedehands automarkt, die Safety First bewaakt, ziet hij een getunede, knalblauwe sportwagen passeren. Ingrid wil de auto stiekem voor hem gaan kopen.
«
»
21:05 Waarheid Durven of Doen
Ann Van Elsen, Margriet Hermans, comedian Serine Ayari en wereldkampioen indoorroeien Ward Lemmelijn zijn de gasten van vanavond.
«
»
22:05 De Omgekeerde Wereld
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Gasten: o.a. Ian Thomas, Natalia en Siska Schoeters.
«
»
23:15 Telefacts zomer
In de zomer van 1981 kijken 750 miljoen mensen overal ter wereld naar het huwelijk van prins Charles en Diana, het koninklijke huwelijk van de eeuw. Maar achter de schermen loopt er veel mis.
«
»
00:05 The Bold Type
Jane wordt aangeklaagd door een exotische danseres over wie ze een artikel schreef. Sutton is blij wanneer ze een stap vooruit zet in haar carrière. Kat twijfelt of ze wel klaar is voor een relatie.
«
»
01:00 Private Practice
Violet herstelt, maar heeft het emotioneel heel erg zwaar. Ondertussen proberen Addison en Naomi de band te herstellen.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:25 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:35 Maya!
Maya en Willy vinden een ei in de weide. Er is echter niemand in de buurt en de vriendjes vragen zich af vanwaar het ei komt. Ze willen het niet onbewaakt achterlaten.
«
»
05:50 Maya!
Edgar is een bijtje dat bang is om naar buiten te gaan. Maya en Willy nemen hem toch mee. Er overkomt hem van alles, maar dankzij Maya en Willy durft hij toch steeds zijn grenzen te verleggen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Good Doctor' (foto: Videoland - © RTL 2018)

De afdeling verwelkomt enkele nieuwe stagiaires en gedurende enkele dagen strijden zes kandidaten om de vier gegeerde residentieplekken. Shaun, Claire en Park staan in voor hun begeleiding. Andrews bespreekt een moeilijke operatie op een minderjarige. Shaun beledigt Lea per ongeluk. Morgan roept de hulp in van Claire en Lim.

'The Good Doctor', om 22.55 uur op VTM.

Dossiers