TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Verwacht op VTM 3
«
»
11:05 Sturm der Liebe
André weet Michael en Natascha allebei met een smoesje tot aan het meer te krijgen. Hij hoopt dat ze zich met elkaar verzoenen. De ontmoeting mondt echter uit in een grote ruzie.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 Gold
Goudzoeker Kenny Wells heeft betere tijden gekend. Hij besluit om samen te werken met geoloog en avonturier Michael Acosta. Samen gaan ze op zoek naar een goudader in Indonesië.
«
»
16:35 Married... with Children
De oom van Peggy is overleden en heeft de Bundy's een kleine erfenis nagelaten. Iedereen weet onmiddellijk waaraan hij of zij het geld wil spenderen.
«
»
17:10 Married... with Children
Al is het grondig beu dat zijn familieleden voortdurend met zijn zuurverdiende geld aan de haal gaan. Vanaf nu weigert hij consequent nog iemand te betalen.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
De jongens zijn in de wolken met hun recentste aanwinst op een rommelmarkt: een authentieke 'Lord of the Rings'-ring, die gebruikt werd tijdens de opnames van de trilogie.
«
»
18:10 The Big Bang Theory
Sheldon ontdekt dat hij een belangrijke en prestigieuze wetenschapsprijs gewonnen heeft. Hij ziet het echter niet zitten om een speech te geven voor de hele universiteit.
«
»
18:40 The Simpsons
Lisa heeft een oogje op Nick, een knappe en slimme jongen die een fascinatie heeft voor Ernest Hemingway. Bart en Milhouse proberen de waarheid achter enkele schoollegendes te achterhalen.
«
»
19:05 The Simpsons
De inwoners van Springfield kiezen er in een referendum voor om de familie Simpson voorgoed uit de stad te bannen. Het gezin komt terecht in de Outlands, een gemeenschap van buitenstaanders.
«
»
19:30 Las Vegas
Wanneer een van de gasten van het Montecito een grote geldprijs binnenhaalt, wordt zijn portefeuille gestolen nog voor hij van zijn winst kan genieten. Danny, Sam en Ed gaan achter de dief.
«
»
20:30 Hitman: Agent 47
Agent 47 is een genetisch gemodificeerde moordmachine. Hij wordt zelf het doelwit van een megabedrijf dat een leger van ultieme moordenaars wil creëren.
«
»
22:25 7 Seconds
Voormalig elitesoldaat Jack Tuliver werkt als dief op het Europese vasteland. Zijn nieuwste opdracht bestaat erin drie geldwagens te bestelen, die samen de opbrengsten van 20 casino's vervoeren.
«
»
00:15 Las Vegas
Wanneer een van de gasten van het Montecito een grote geldprijs binnenhaalt, wordt zijn portefeuille gestolen nog voor hij van zijn winst kan genieten. Danny, Sam en Ed gaan achter de dief.
«
»
01:10 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers