TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 Ottolenghi
«
»
06:20 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
06:50 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Jan Buytaert - Chutney / Peppe Giacomazza - Bolognesesaus / Julie Baekelandt - Opgelegde citroenen / Dominique Persoone - Limonade.
«
»
07:15 De gezonde goesting
Geen ovenhapjes met duizenden laagjes bladerdeeg of frituurhapjes, maar wel super gezonde bits & bites.
«
»
07:40 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
08:00 Ottolenghi
«
»
08:50 Ottolenghi
«
»
09:40 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
10:00 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsatť en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
10:25 Dominique Persoone: Shock-o-latier
Dominique trekt naar Parijs voor Salon du Chocolat waar hij een prijs in ontvangst mag nemen. Op de beurs ontmoeten we Yves ThuriŤs, een god van de Franse patisserie en chocolaterie.
«
»
10:45 Piet Patron
Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likokť. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel.
«
»
11:10 Vlaanderen Kookt
De 31-jarige Steven Adriaensens doet zijn uiterste best om Jan te plezieren met een hedendaagse versie van kabeljauw met aardappelen en peterselie.
«
»
11:30 BBQ vanavond?!
Pastasalade met gehakt en courgette / Kaasbroodje met mostarda van peer / Kip op bierblik.
«
»
11:55 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
12:20 Steffi 's Healthy Pleasures
Steffi maakt vandaag een healthy variant op de bounty. En ze zorgt ook nog voor een hippe en pittige buddha bowl.
«
»
12:40 Urban Barbecue
Sterrenchef Bart Desmidt en z'n sous-chef Philip Vandamme gaan vandaag barbecueŽn in Urban Barbecue.
«
»
13:10 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
13:25 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsatť en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
13:50 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
14:10 Ottolenghi
«
»
15:00 Lekker Lang Leven
Chef en diŽtist MichaŽl Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
15:25 Vlaanderen Kookt
Vandaag krijgt Jan een portie Limburgse gastvrijheid en Griekse gezelligheid op zijn bord. Despina woont al 48 jaar in Genk, maar in de keuken tovert ze met plezier Griekse gerechten op tafel.
«
»
15:50 De dagschotel
Alle gekheid in de keukenpot, da's vandaag het motto van jong geweld Jan Tournier. Jan maakt macaroni madness, een pastaschotel die bijzonder goed smaakt als er een kater op je hoofd zit.
«
»
16:05 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Dagny Ros Asmundsdottir - mocca almond drink / Johan Segers - Fish sticks / Roger van Damme - chocolade decoratie / Peppe Giacomazza - Apero Pizzaatjes.
«
»
16:40 Ottolenghi
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst staat vandaag zij aan zij met chef Dominique Persoone. GeÔnspireerd door Dominique's favoriete gerecht van "de Chinees" om de hoek maakt het duo vandaag wontonsoep.
«
»
18:10 Lekker Lang Leven
MichaŽl Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulť met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
18:35 De zomertafel
Dagny Ros Asmundsdottir & Jeroen De Pauw maken zomergerechten.
«
»
19:05 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
19:30 Het Weekmenu - reeks 2
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst staat vandaag achter het fornuis met chef MichaŽl Vrijmoed. MichaŽl heeft tot grote vreugde van Gert kraakverse Sint-Jakobsvruchten meegebracht.
«
»
21:15 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
21:35 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
22:00 Lekker Lang Leven
Chef en diŽtist MichaŽl Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
22:35 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met Johan Segers. Van een handvol garnalenkoppen kan Johan een heerlijke saus maken.
«
»
23:35 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
00:10 De sterrenkaart
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
00:45 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsatť en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
01:10 Feest van eigen bodem
Een tapasplankje met charcutterie hoeft niet uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
01:35 Het Weekmenu - reeks 2
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
02:20 A la carte
Iedereen heeft wel een gerecht dat hem doet terugdenken aan vroeger. Iets wat moeder of grootmoeder klaarmaakte en waar je gek op was, en wat niemand anders op die manier kon bereiden.
«
»
02:45 De Garde van Gert
Gert Verhulst staat vandaag achter het fornuis met chef MichaŽl Vrijmoed. MichaŽl heeft tot grote vreugde van Gert kraakverse Sint-Jakobsvruchten meegebracht.
«
»
03:15 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
03:40 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
04:00 Lekker Lang Leven
Chef en diŽtist MichaŽl Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
04:20 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
04:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met Johan Segers. Van een handvol garnalenkoppen kan Johan een heerlijke saus maken.
«
»
05:05 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
05:30 De sterrenkaart
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers