TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
06:05 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy is nerveus voor haar eerste functioneringsrapport als koningin. Door de onbedoelde diefstal van een pastei van de Bergens moet Poppy leren omgaan met criminaliteit.
«
»
06:25 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
06:40 Vollenbak voetbal
Sportmagazine.
«
»
06:55 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
De Gelaarsde Kat en zijn vrienden zijn een heks te slim af en krijgen zo een stuk van de edelsteen in handen.
«
»
07:20 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:35 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:50 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:00 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:15 Dawn of the Croods
Als Eep en Thunk het eerste uitdaagspel ter wereld spelen, wordt Thunk geconfronteerd met zijn grootste angst. Grug gaat intussen een gevecht aan met de maan.
«
»
08:35 Hallo K3
Josje wil graag meedoen aan een expeditie op een eiland. Maar dan moet ze eerst door de selectieproeven geraken. Josje besluit zich alvast grondig voor te bereiden in het flatgebouw.
«
»
09:05 Loïc: Zot van Koken
Koken voor een troep 'copains' is het liefste wat Loïc doet. Samen naar een voetbalwedstrijd kijken, een pintje daarbij én zijn ribbetjes met maïs en koolsla. Laat het weekend maar beginnen!
«
»
09:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Lisa
Lisa vraagt Katja om in te springen wanneer haar pitch voor de nieuwe campagne de mist ingaat. Tot Katja's ergernis blijft Jonas in Lisa geloven. Lisa voelt zich dankzij Jonas vrijer dan ooit.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Deviltime: Mulder & Degryse
Sportmagazine.
«
»
14:20 Wittekerke
Max is geïntrigeerd door de anonieme getuigenis dat Jean-Paul dronken was toen hij tegen de auto van François is gereden. De agent besluit alle betrokkenen opnieuw te ondervragen.
«
»
15:30 Private Practice
Addison probeert de financiële problemen bij Oceanside Wellness te herstellen, maar doet uiteindelijk meer kwaad dan goed. Violets vriendin vraagt haar om de wet te overtreden om haar te helpen.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Spoed
Jos Blijlevens kan zijn lach nauwelijks onderdrukken wanneer de tieners Stijn en Vicky zich aanmelden. Ze zijn het slachtoffer van een uit de hand gelopen studentengrap.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Border Security USA
Vastgoedondernemers worden ondervraagd. De investeringen van een reiziger in de Verenigde Staten zijn verdacht. In sommige koffers worden verdachte Mexicaanse souvenirs gespot.
«
»
18:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
Nadat een vrouw aangevallen en gekneveld werd in het park openen Floor en Femke de jacht op haar aanvaller. Een vandaal heeft in een fietsenstalling alle fietsbanden lek geprikt.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 De Kotmadam
Jef en Jeanne zijn allebei gebeten door het competitievirus. Jef wil de viswedstrijd winnen en Jeanne wil voor Mimi eindigen in de kwartmarathon van Leuven.
«
»
20:40 K3 zoekt K3
In de eerste auditieshow wagen 12 Vlaamse en Nederlandse kandidaten hun kans op het grote 'K3 zoekt K3'-podium. Ze brengen een zelfgekozen K3-nummer.
«
»
22:30 Taken
Ex-CIA-agent Bryan Mills staat met tegenzin toe dat zijn 17-jarige dochter Kim naar Parijs reist. Wanneer hij hoort dat ze is ontvoerd door vrouwenhandelaars, trekt hij naar Parijs om haar te zoeken.
«
»
00:25 Private Practice
Addison probeert de financiële problemen bij Oceanside Wellness te herstellen, maar doet uiteindelijk meer kwaad dan goed. Violets vriendin vraagt haar om de wet te overtreden om haar te helpen.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:50 Kabouter Plop
De kabouters spelen in de zandbak. Na een tijdje is de lol er af en ze besluiten het spelletje spannender te maken. Lui verstopt een balletje in het zand, terwijl de anderen in de keuken wachten.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers