TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Met de hulp van Paul slaagt Lucy erin de vermiste pony terug te vinden. Bela is hier niet blij mee. Eva gaat naar Christoph om zich te verontschuldigen. Linda maakt zich zorgen.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Bad Sister
Zoe, een studente aan een katholieke school, vindt het erg vreemd hoe een van de zusters die lesgeven toenadering zoekt tot haar broer. Bij wie kan ze echter terecht met haar verhaal?
«
»
16:25 How I Met Your Mother
Wanneer Barney de band met zijn vader probeert aan te halen, vraagt hij de bende om te liegen. Hij wil dat ze hun leven veel opwindender doen lijken dan het echt is.
«
»
16:55 How I Met Your Mother
Marshalls vriendschap met Barney komt onder druk te staan, wanneer hij van mening verandert in het Arcadian-dispuut. De vriendengroep is niet langer welkom in de bar.
«
»
17:25 Modern Family
Mitch, Cam en Phil crashen het wandeluitstapje van Jay en er wordt een babyborrel gepland.
«
»
17:55 Modern Family
Dylan en Luke zijn onder de indruk van Bills heldenverhalen.
«
»
18:30 Modern Family
Claire profileert zich plots als de vrouw die op alles ja zegt. Ondertussen probeert Phil Alex te verrassen op school.
«
»
18:55 The Simpsons
Lisa vindt de aflevering van 'Itchy and Scratchy' erg slecht en besluit om zelf een veel beter scenario te schrijven.
«
»
19:25 The Simpsons
Op 'Whacking Day', een plaatselijke feestdag, moet Lisa mee slangen naar het centrum van de stad jagen waar ze gewoontegetrouw worden doodgeslagen.
«
»
19:55 The Simpsons
Marge vergeet in de winkel een fles Bourbon te betalen en Apu laat haar door de politie in voorhechtenis plaatsen. Het is het nieuws van de dag en iedereen in Springfield roddelt erover.
«
»
20:30 Changeling
Los Angeles, eind jaren 20. Wanneer alleenstaande moeder Christine van de lokale politie haar vermiste zoon terugkrijgt, weet ze zeker dat het de verkeerde jongen is. Niemand gelooft haar echter.
«
»
23:05 The Favourite
Engeland, de 18e eeuw. Koningin Anne heeft een hechte band met haar rechterhand Lady Sarah, maar die band wordt ondermijnd wanneer dienster Abigail aan het hof komt werken.
«
»
01:20 Modern Family
Mitch, Cam en Phil crashen het wandeluitstapje van Jay en er wordt een babyborrel gepland.
«
»
01:50 Modern Family
Dylan en Luke zijn onder de indruk van Bills heldenverhalen.
«
»
02:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers