TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Xena, The Warrior Princess
Ares, de oorlogsgod, heeft de formule van een revolutionair metaal gestolen van Hephaestus. Xena wil Ares een lesje leren.
«
»
12:10 Xena, The Warrior Princess
Wanneer vier gevangenen door hun begeleiders worden gefolterd, komen Xena en Gabrielle tussenbeide.
«
»
13:10 Motorway Cops
De verkeerspolitie houdt bestuurders tegen die de regels overtreden en risico's nemen, en zo levens in gevaar brengen. Ze komen vaak dezelfde bestuurders tegen.
«
»
14:20 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle wandelen door de bossen van Brittania. Gabrielle voelt zich misselijk. Op de koop toe wordt het tweetal aangevallen door een groep Banshees.
«
»
15:20 My Wife and Kids
Vanessa koopt voor Jr. een spelletje. Hij is meteen volledig in de ban van het spel en speelt het als een bezetene.
«
»
15:50 The Nanny
Sylvia is achterdochtig wanneer ze verneemt dat haar moeder een nieuwe vriend heeft. Ze verdenkt hem ervan op Yetta's geld uit te zijn.
«
»
16:20 The A-Team
Het A-Team wordt door Sheik Fahd ingehuurd om dochter Salina veilig en wel naar haar prins Hassan te brengen, met wie ze uit liefde wil trouwen.
«
»
17:20 Relic Hunter
Sydney en Nigel gaan op onderzoek uit wanneer het grafkruis van koning Arthur onlangs gebruikt lijkt te zijn als moordwapen in een recente zaak.
«
»
18:20 Fresh off the Boat
Jessica moeit zich met het leven op school en leert er dat Evan niet altijd de makkelijkste leerling is. Louis is ervan overtuigd dat Marvin en grootmoeder achter zijn rug over hem roddelen.
«
»
18:45 A.P. Bio
Jack zoekt naar het geheim van wat gewone mensen gelukkig maakt. Het brengt hem op een idee voor een nieuw boek dat zijn ticket weg van Whitlock High kan zijn.
«
»
19:15 Motorway Cops
De verkeerspolitie moet wetsovertreders niet alleen arresteren, ze moeten ook bewijs leveren. Maar dat is niet altijd gemakkelijk.
«
»
20:30 Late Bloomer
Seksuoloog Peter Newmans verneemt dat een hypofysetumor zijn hormoonspiegels heeft aangetast. De tumor wordt verwijderd, maar dit heeft tot gevolg dat Peter zijn puberteit opnieuw zal beleven.
«
»
22:15 Commando
Wanneer zijn dochter Jenny door handlangers van de afgezette dictator Arius wordt ontvoerd, neemt ex-kolonel John Matrix de wapens opnieuw op.
«
»
00:00 My Wife and Kids
Michael voelt zich tekortgedaan omdat Jay constant studeert voor haar examen psychologie. Hij probeert haar wat af te leiden, maar dat draait slecht uit voor Jay.
«
»
00:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers