TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:05 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:15 Kabouter Plop
De kabouters organiseren een wedstrijd verspringen. Klus beweert immers de beste verspringer van het dorp te zijn.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Kwebbel vuurt op iedereen tientallen vragen af omdat ze altijd alles wil weten. Haar vriendjes vinden dat ze veel te nieuwsgierig is en besluiten haar een lesje te leren.
«
»
06:30 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:50 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:05 Vollenbak voetbal
Sportmagazine.
«
»
07:25 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Wanneer een stel piraten San Lorenzo binnenvalt, in de hoop een mystieke schat te vinden, besluit de Gelaarsde Kat hen in te schakelen om de Bloedwolf te verslaan.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:40 Dawn of the Croods
De kinderen in de vallei zien de kans om een maatschappij zonder regels te realiseren. Er wordt een wedstrijd gehouden om te zien wie een enorm ei het langst kan vasthouden.
«
»
09:05 Hallo K3
De meisjes van K3 zijn in de wolken. De Nederlandse prinses Máxima zal hen een bezoekje brengen. Maar... K3 kent niets van etiquette en koninklijk protocol.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Om haar laatste wens te vervullen, doet een bejaarde vrouw die er slecht aan toe is een beroep op Brigitte. Floor en Femke vrezen voor hun leven wanneer ze de confrontatie aangaan met een dronkaard.
«
»
12:25 Lisa
Lisa wordt wakker in de slaapkamer van Jonas. Ze vertrekt wanneer Katja aankomt en gaat naar 't Excuus, waar ze Pilar tegenkomt.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Het interview van Simon slaat aan bij de collega's van VDB. Peter vreest dat Simon opzettelijk geprobeerd heeft om de anderen te paaien. Hij vermoedt dat hier een plan achter steekt.
«
»
14:25 Wittekerke
Sinds het bezoek van de vertegenwoordiger van de verzekeringsmaatschappij heeft Kevin het gevoel dat hij een kat in een zak heeft gekocht.
«
»
15:35 Private Practice
Cooper stort zich terug op het online daten, met verrassende resultaten. Addison heeft een afspraakje met een van Violets patiënten. Naomi en Sam gaan op huisbezoek in een klooster.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Spoed
Jos Blijlevens heeft de ondankbare opdracht om de excentrieke Missy Tambourine te verzorgen. Haar discussie met een andere dragqueen liep uit de hand, waardoor ze nu met een gebroken neus zit.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Border Security USA
In Blaine wordt een Canadees ondervraagd, nadat de douanebeveiliging op zijn telefoon foto's van wietplanten ontdekt.
«
»
18:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Lotte zoeken een man die sinds gisteravond vermist wordt. Ze komen er al snel achter dat hij zich in een erg lastige situatie bevindt.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Lisa
Lisa neemt op het feest het woord en bekent aan iedereen dat ze verslaafd was aan de pillen die ze nam om haar verlegenheid te overwinnen.
«
»
20:35 Familie
Véronique doet een onthutsende ontdekking en grijpt meteen in. Iris worstelt met haar gevoelens. Vooral wanneer Quinten haar op Gaston laat passen. De campagne van CoBrew gaat viraal.
«
»
21:10 Met vier in bed
In Lummen, de parel van de provincie Limburg, vallen vele mooie plekjes te ontdekken. Zo ook Het Buskruid: het hotel van voormalig salesmedewerker Nicole.
«
»
21:55 Het lichaam van Coppens
Mathias en Staf kijken hoe een ballon met helium zich gedraagt in een rijdend voertuig. Ze gaan ook nog een stapje verder door een volledig blaasorkest aan de helium te zetten.
«
»
23:00 Code 37
Hannah en haar team onderzoeken een reeks misdaden waarbij de slachtoffers thuis werden neergeslagen en verkracht. In de pers wordt al snel het verband met de serieverkrachter van Brussel gelegd.
«
»
00:10 Quiz
Het geruchtmakende proces tegen Charles en Diana Ingram en hun vermeende handlanger Tecwen Whittock is in volle gang. In eerste instantie lijkt het een verloren zaak.
«
»
01:20 Private Practice
Cooper stort zich terug op het online daten, met verrassende resultaten. Addison heeft een afspraakje met een van Violets patiënten. Naomi en Sam gaan op huisbezoek in een klooster.
«
»
02:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:50 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken of er een manier bestaat om je geheugen te wissen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers