TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Hail, Caesar!
Eddie Mannix is een Hollywoodfixer die problemen oplost voor grote filmsterren. Wanneer acteur Baird Whitlock spoorloos verdwijnt, is het aan hem om de zaak kordaat van de baan te vegen.
«
»
13:25 All New Traffic Cops
De agenten worden geregeld geconfronteerd met drugs op de Britse wegen. Of het nu dealers zijn die voorraden vervoeren of gebruikers die achter het stuur kruipen; het is een dagelijkse strijd.
«
»
14:25 Xena, The Warrior Princess
Na een gevecht op zee wordt Gabrielle opgevist door Cecrops, een marinier die driehonderd jaar geleden door de godin Athena van zijn geliefde werd weggerukt.
«
»
15:25 My Wife and Kids
Michael praat in op Jr. om te komen pokeren en Vanessa en de baby thuis te laten. Maar hij had er niet op gerekend dat Jr. Jay zou meebrengen.
«
»
15:55 The Nanny
Maggie wil een nieuwe auto. Op financiële hulp van haar vader moet ze echter niet rekenen. Ze besluit Fran te overtuigen deel te nemen aan een missverkiezing, want de hoofdprijs is een sportwagen.
«
»
16:25 The A-Team
Murdock wordt gegijzeld door bankrovers. Hij en B.A. worden aanzien voor medeplichtigen en moeten de gevangenis in totdat Decker ze kan komen halen.
«
»
17:25 Relic Hunter
Christy geeft aan haar vriendin Meg een amulet die haar geluk moet brengen in de examenperiode.
«
»
18:20 Fresh off the Boat
Louis en Jessica denken dat ze een weekendje weg in een luxeverblijf gewonnen hebben. In werkelijkheid komen ze echter terecht op een cursus waar getroubleerde koppels aan hun relatieproblemen werken.
«
»
18:50 What We Do in the Shadows
Colin Robinson maakt promotie op zijn werk. Zijn nieuwe status bedreigt echter de machtsverhoudingen binnen het vampierenhuis.
«
»
19:15 Motorway Cops
De verkeerspolitie maakt jacht op kabeldieven, een misdaad die het land jaarlijks heel wat geld kost.
«
»
20:30 Rambo III
John Rambo heeft zich teruggetrokken in een boeddhistisch klooster in Thailand. Zijn rust wordt er verstoord wanneer kolonel Trautman hem wil inlijven voor een speciale missie in Afghanistan.
«
»
22:25 Komt een man bij de dokter
Show.
«
»
22:55 Foute vrienden
Reeks waarin vier foute vrienden elkaar tot het uiterste drijven met gênante en absurde opdrachten. De vriend die zich de grootste angsthaas toont, verliest de aflevering en wordt door de andere vrienden op gepaste wijze gestraft.
«
»
23:35 Dave
Ally neemt Dave mee naar het huwelijk van haar zus, waar ze als getuige een speech moet geven. Ondertussen probeert Mike datzelfde weekend nog Daves eerste platencontract af te ronden.
«
»
00:10 My Wife and Kids
Jr. voelt zich er eindelijk klaar voor om Vanessa ten huwelijk te vragen.
«
»
00:40 Trust
Leonardo viert het vormsel van zijn zoon met Primo, Salvatore en de andere Calabriërs, maar onafgehandelde zaken werpen een schaduw over de speciale dag.
«
»
01:40 Trust
Na een onverwachte wending reist Gail naar Londen.
«
»
02:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers