TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Dirk is terug bij bewustzijn, maar kan zich niets meer herinneren. Hoofdinspecteur Meyser is intussen niet overtuigd van het bewijsmateriaal tegen Tim. Luna houdt maar niet op met huilen.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Sailing Into Love
Biologielerares Claire ontdekt dat een projectontwikkelaar een resort wil bouwen op Blue Island. Ze begint aan een missie om dat te voorkomen en krijgt daarbij hulp van de knappe schipper Tom.
«
»
16:15 How I Met Your Mother
De groep gaat helemaal uitgedost naar een gala-avond in het Natural History Museum. Daar botst Ted op Zoey en haar man, de kapitein. Ondertussen leven Robin en Barney zich uit in het museum.
«
»
16:40 How I Met Your Mother
Wanneer Barney een kopie van de kindershow waar Robin ooit in meespeelde terugvindt, ontdekt de groep meer over Robins verleden dan ze hadden verwacht.
«
»
17:05 How I Met Your Mother
De groep, zonder Ted, feest de hele nacht lang met The Blitz, een oude schoolvriend. Ondertussen wordt Ted gedwongen om Thanksgiving door te brengen met Zoey.
«
»
17:35 Modern Family
Haley kan niet kiezen tussen haar afgelopen relatie en haar huidige, maar moet een beslissing nemen. Manny keert terug naar de schoolbanken.
«
»
18:05 Modern Family
De familie viert Halloween en krijgt groot nieuws.
«
»
18:35 The Simpsons
Homer rijdt tijdens een sneeuwstorm naar huis en maakt brokken met de wagen. De verzekeringsmaatschappij weigert de schade te betalen en Homer beslist dan maar een tweedehandswagen te kopen.
«
»
19:00 The Simpsons
De Simpsons doen hun best om Maggie "papa" te laten zeggen. Maar het blijft bij wat gebrabbel. Marge herinnert zich dat Bart als eerste woordjes "Aye Carrumba" zei.
«
»
19:30 Magnum P.I.
Wanneer Jin ontdekt dat een onschuldige vrouw het doelwit is van een dodelijke situatie, vraagt hij Magnum en Higgins om haar te helpen redden.
«
»
20:30 The Foreigner
Quan, een oud-commando, besluit het recht in eigen handen te nemen wanneer zijn dochter sterft bij een politieke terreuraanslag. Zijn zoektocht leidt hem naar oud-IRA-kopstuk Liam Hennessy.
«
»
22:40 Marked for Death
John Hatcher, een gedreven geheim agent, wil alleen nog rust. Hij neemt ontslag en keert terug naar Lincoln Heights. Maar ook in deze voorstad van Chicago tiert de misdaad welig.
«
»
00:30 Magnum P.I.
Wanneer Jin ontdekt dat een onschuldige vrouw het doelwit is van een dodelijke situatie, vraagt hij Magnum en Higgins om haar te helpen redden.
«
»
01:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers