TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:00 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus wil Plop laten schrikken. De kabouter doorziet het plannetje en besluit Klus een koekje van eigen deeg te bakken.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus wil een grap uithalen met zijn vrienden. Hij hangt een draadje aan een Plopkoek, zodat de lekkernij kan vliegen. Maar Plop is Klus te slim af.
«
»
06:25 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:45 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:00 Lang Leve Koning Julien
Als Julien en zijn vrienden terugkeren naar Madagascar, is er een probleem met de duikboot. Mort speelt toneel voor Koto om de ontsnapping van de gevangenen te verhullen.
«
»
07:25 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Het stadje San Lorenzo is in gevaar en wordt bedreigd door een bloedwolf. De gelaarsde kat denkt dat hij heeft gefaald en besluit een nieuwe carrière na te jagen.
«
»
07:45 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:40 Dawn of the Croods
Tijdens een zonsverduistering zet Oma haar eigen dood in scène om haar familie een lesje te leren. De Croods moeten de wilde Sandy zien te temmen, anders wordt ze verbannen.
«
»
09:05 Hallo K3
Wanneer blijkt dat Marcel enorm hard naar het zweet ruikt, zoeken Rosie, Bas en Josje naar een geschikte manier om het hem tactvol te vertellen.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Eric en Brigitte raken een hakbijl kwijt die als moordwapen gebruikt werd. Koortsachtig zoeken ze het commissariaat af.
«
»
12:25 Lisa
Lisa besluit voor Gert te gaan werken. Ze weet hem te overtuigen met haar idee voor de campagne van Vilvoorde. Gert zet haar in als teamleider en gebruikt haar om enkele werknemers te ontslaan.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Antonia, de kat van Simon, gaat lopen. Mieke is bang voor zijn reactie en gaat op zoek naar het beestje.
«
»
14:25 Wittekerke
Een woedende Frank is doelbewust tegen de wagen gereden van François, de veel oudere vriend van zijn dochter Klaartje. Voor haar is dit de spreekwoordelijke druppel.
«
»
15:35 Franklin & Bash
Een zaak van een echtpaar dat zich de aankoop van een spookhotel liet aanpraten, dwingt Bash om zijn angst voor spoken onder ogen te zien. Haskins neemt het op tegen een oude schoolrivaal.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Kristof Welvis krijgt de mogelijkheid om vasculaire geneeskunde te gaan studeren in Amerika. Voor de arts gaat hiermee een droom in vervulling, maar zijn echtgenote Iris is niet enthousiast.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Border Security USA
De landsgrenzen van de Verenigde Staten worden voortdurend bedreigd.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
Stagiaire Nour is een drugsdealer op het spoor. Samen met Sami en hun stagementor Floor zet ze een val op om hem te pakken. Voor Patrick en de commissaris start een race tegen de klok.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Lisa
Lisa belooft aan haar collega's dat geen van hen ontslagen zal worden en ze wil met Gert praten, maar die staat niet open voor haar betoog.
«
»
20:35 Familie
Véronique probeert Lars te doen afzien van zijn plan. Dat loopt echter niet zoals verwacht. Jonas denkt dat Simon hem probeert te provoceren. Marie-Rose gaat stiekem solliciteren.
«
»
21:10 Snow White
Nadat een boosaardige koningin de troon van Sneeuwwitje gestolen heeft en ze verbannen werd naar het bos, vecht ze samen met haar zeven dwergen voor het koninkrijk.
«
»
23:15 Le fidèle
Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino 'Gigi' Vanoirbeek en de beloftevolle racepilote Bénédicte 'Bibi' Delhany. Maar Gigi heeft een geheim.
«
»
01:45 Franklin & Bash
Een zaak van een echtpaar dat zich de aankoop van een spookhotel liet aanpraten, dwingt Bash om zijn angst voor spoken onder ogen te zien. Haskins neemt het op tegen een oude schoolrivaal.
«
»
02:40 Drive
Een heleboel interessante weetjes en een eigenzinnige, positieve blik op de belangrijkste bijzaak ter wereld: de auto.
«
»
03:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:45 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Klus beweert dat hij de grootste kabouter van het dorp is. Plop gelooft hem niet en stelt voor alle kabouters te meten. De grootste kabouter wordt beloond met vijf koeken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Drie mannen komen tegen sluitingstijd een New Yorks bankfiliaal binnengevallen en onder dreiging van hun wapens eisen ze het geld uit de brandkast. De drie bankrovers zijn Sonny, het brein van de overvallers, Sal en Stevie, een jonge kerel die erg onzeker wordt en vrij vlug de vlucht neemt. De situatie loopt al meteen uit de hand en de twee bankrovers zijn genoodzaakt om enkele vrouwelijke personeelsleden te gijzelen. De intussen gealarmeerde politie staat buiten, met dreigend machtsvertoon, en een op sensatie belust publiek dromt samen.

'Dog Day Afternoon', film uit 1975 met oa. Al Pacino, om 22.10 uur op Canvas.

Dossiers