TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Relic Hunter
Familierivaliteit maakt het allemaal nog moeilijker wanneer Sydney en Nigel diens broer helpen bij de zoektocht naar de trouwring van Anne Boleyn.
«
»
12:20 Relic Hunter
Nigel onderhoudt een correspondentie met broeder Elgin, een Hongaarse monnik, die overtuigd is van het waarheidsgehalte van de legende van Sint-Gabriël.
«
»
13:15 All New Traffic Cops
Op een feestdag gaat Paul Cording af op een melding van huiselijk geweld die mogelijks een poging tot moord is. Een vrouw zou haar man hebben neergestoken met een vleesmes.
«
»
14:15 Xena, The Warrior Princess
Xena keert terug naar haar geboortestreek. Niet uit heimwee, maar om te achterhalen wat van haar een nietsontziende moordmachine heeft kunnen maken.
«
»
15:15 My Wife and Kids
Door een speling van het lot wordt Michael aangeworven als 'handmodel'. Hij besluit om zijn nieuw verworven roem te koesteren.
«
»
15:45 The Nanny
Tijdens hun bijna fatale vlucht van Parijs naar New York uiten Maxwell en Fran hun gevoelens voor elkaar. Maar achteraf vraagt Maxwell aan Fran om zijn emotionele uitbarsting te vergeten.
«
»
16:15 Relic Hunter
Nadat ze net op het nippertje kunnen ontsnappen aan Chinese huurlingen, lopen Sydney en Nigel recht in de armen van Gray Davidson, een oude vlam van Sydney.
«
»
17:15 The A-Team
Annie Sanders leidt het brandweerkorps in het dorpje Haleyville. Door de bemoeienissen van een zekere Roy Kelsey dreigt ze haar contract met het dorp te verliezen.
«
»
18:15 All New Traffic Cops
De agenten maken jacht op criminelen op de weg, van illegale bestuurders die het systeem oplichten tot dieven en drugsdealers. Sommigen steken de grens over om misdaden te plegen in North Yorkshire.
«
»
19:10 Last Man Standing
Jen staat op het punt om af te studeren en dus nodigen Mike en Vanessa haar vader uit. Jen is er echter niet mee opgezet dat hij ook zijn vriendin Fiona heeft meegebracht.
«
»
19:40 Komt een man bij de dokter
Show.
«
»
20:30 The Heartbreak Kid
Na een reeks mislukte relaties vraagt Eddie Cantrow halsoverkop zijn vriendin Lila ten huwelijk. Alles lijkt perfect, totdat ze op huwelijksreis gaan naar Cabo, waar Lila's ware aard bovenkomt.
«
»
22:40 Patti Cake$
De 23-jarige Patricia Dombrowski woont in een vervallen buitenwijk van New Jersey. Ze wil dolgraag rapster worden en probeert met de hulp van haar beste vriend Jheri door te breken.
«
»
00:45 My Wife and Kids
Heel de familie komt bij elkaar om samen een nieuw gezelschapsspel uit te proberen. Al snel maakt het vragenspel duidelijk dat ze elkaar misschien toch zo goed niet kennen.
«
»
01:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Drie mannen komen tegen sluitingstijd een New Yorks bankfiliaal binnengevallen en onder dreiging van hun wapens eisen ze het geld uit de brandkast. De drie bankrovers zijn Sonny, het brein van de overvallers, Sal en Stevie, een jonge kerel die erg onzeker wordt en vrij vlug de vlucht neemt. De situatie loopt al meteen uit de hand en de twee bankrovers zijn genoodzaakt om enkele vrouwelijke personeelsleden te gijzelen. De intussen gealarmeerde politie staat buiten, met dreigend machtsvertoon, en een op sensatie belust publiek dromt samen.

'Dog Day Afternoon', film uit 1975 met oa. Al Pacino, om 22.10 uur op Canvas.

Dossiers