TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:10 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Lui heeft op zolder een trompet gevonden. Klus stelt voor om een fanfare te beginnen. Klus loopt vooraan en daarachter lopen de andere kabouters. Ze lopen de hele herberg door.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Kwebbel voelt zich soms eenzaam in bed. Ook haar vriendjes voelen zich wel eens alleen. Daarom timmert Klus een groot bed, waarin ze samen kunnen slapen.
«
»
06:35 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy staat voor een dilemma: het verjaardagsfeest van Knoest is op dezelfde dag als dat van Bridget. - Knoest wil bewijzen dat hij cool is en organiseert een logeerpartij.
«
»
06:55 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:10 Lang Leve Koning Julien
Nadat koning Julien een lawaaierige junglehaan uit zijn koninkrijk heeft verjaagd, voelt hij zich schuldig en besluit hij een reddingsactie op touw te zetten.
«
»
07:35 Tarzan en Jane
De 15-jarige Tarzan heeft stropers altijd weten te ontlopen. Hij raakt bevriend met Jane, de levendige dochter van dr. Porter, die hij heeft gered van een panteraanval.
«
»
07:55 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:45 Dawn of the Croods
De competitieve Eep is gek op wedstrijdjes, dus wil ze koste wat het kost samen met haar nieuwe vriend Lerk de beste zijn bij een jachtexamen op school.
«
»
09:10 Hallo K3
Karen leert de vriend van Bas kennen en wordt tot over haar oren verliefd. Kristel beklaagt zich dat Karen haar vriendinnen in de steek laat wanneer ze een leuke jongen leert kennen.
«
»
09:30 Loc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Het commissariaat verwelkomt vier nieuwe stagiairs: Vince, Emma, Nour en Sami. Floor zal zich als stagementor over hen ontfermen. De nieuwelingen krijgen meteen een spannende vuurdoop.
«
»
12:25 Lisa
Lisa wil niet met Katja samenwerken en verlaat de opnames voor de Tasha-campagne. Wat later voelt ze zich plots zwak en heeft ze barstende hoofdpijn.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Niko leert bier brouwen en krijgt van Simon een afgewerkt businessplan. Niets lijkt hem nog in de weg te staan. Liesbeth voelt zich niet meer thuis in haar eigen familie.
«
»
14:20 Wittekerke
Chantal en Georges groeien steeds dichter naar elkaar toe en ze worden hand in hand wandelend op de dijk gespot. Julia vindt het ronduit schandalig.
«
»
15:25 Franklin & Bash
De eigenaar van een honkbalteam roept de hulp in van Franklin en Bash. Zijn pitcher wordt lastiggevallen door een onruststoker. Teddy Lazlo krijgt een stadionverbod, maar weet niet van ophouden.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:40 Spoed
Een arbeider in een fabriek krijgt azijnzuur op zijn handen en in zijn gezicht. Zijn collega wil niet dat hij naar de dokter gaat. In de fabriek zijn al meer dan twee jaar geen werkongevallen gebeurd.
«
»
17:40 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
De commissaris stuurt de twee nieuwe stagiairs Vince en Emma op patrouille, maar die verloopt niet helemaal zoals verwacht.
«
»
18:20 Lisa
Lisa rijdt een voetganger aan. Die blijkt echter ongedeerd en haast zich weg. Iets later merkt Lisa op dat de films met de Tasha-shoot zijn gestolen uit haar koffer.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Lars en Raven vragen zich af of Marie-Rose en Brigitte onder n hoedje spelen. Lars weigert echter Marie-Rose nog op te zoeken om meer uitleg te vragen.
«
»
20:40 Huis Gemaakt
De dag van de grote ontknoping: een van de drie koppels krijgt de sleutels in handen van hun zelfverbouwd huis in Lokeren, Laakdal of Kortrijk.
«
»
22:05 Alloo bij
Luk Alloo neemt Jacques Vermeire mee op een trip down memory lane. Samen trekken ze naar zijn oude scholen, de abdij van Averbode, zijn snoepwinkeltje van weleer en het Mechels Miniatuur Theater.
«
»
23:10 Code 37
Lotte Santermans komt zich in het hoofdkwartier van de Gentse zedenpolitie aangeven als slachtoffer van een verkrachting na een studentenfuif. Bob heeft zijn twijfels bij het verhaal.
«
»
00:15 Blijven Slapen
Vlaamse singles gaan samenwonen op hun eerste date. Ze krijgen 24 uur de tijd om elkaar beter te leren kennen. Mario & Monique en Davina & Jonas bijten de spits af.
«
»
00:55 Chicago P.D.
Intelligence start een klopjacht naar een dealer die verscheidene overdosissen op zijn geweten heeft en mogelijks ook betrokken is bij de verdwijning van Romans zus.
«
»
01:50 Franklin & Bash
De eigenaar van een honkbalteam roept de hulp in van Franklin en Bash. Zijn pitcher wordt lastiggevallen door een onruststoker. Teddy Lazlo krijgt een stadionverbod, maar weet niet van ophouden.
«
»
02:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:30 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:40 De Proefknuffels
Professor fknuffel en Gnurf onderzoeken of er een manier bestaat om je droom die je 's nachts had achteraf te herbekijken.
«
»
05:50 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers