TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Paul en Christoph voeren hun plan uit. Nadja is dolgelukkig: Tim heeft haar ten huwelijk gevraagd. Ze beseft al snel dat hij Franzi nog lang niet vergeten is.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Love in Design
Hannah is bekend van een tv-programma waarin ze huizen opnieuw inricht. Ze krijgt de opdracht een landhuis in haar geboortestadje te renoveren. Maar dan duikt Jeff op, een oude vlam van Hannah.
«
»
16:25 How I Met Your Mother
Robin stuit toevallig op een brief van de immigratiedienst. Blijkbaar heeft ze nog maar zeven dagen om een job in haar vakgebied te vinden, anders riskeert ze haar visum kwijt te spelen.
«
»
16:50 How I Met Your Mother
Barney gedraagt zich opvallend vreemd. Hij is niet langer geïnteresseerd in de blondjes in zijn stamcafé. Zijn vrienden zijn ervan overtuigd dat Barney een geheime, vaste vriendin heeft.
«
»
17:15 How I Met Your Mother
Marshall en Lily zijn niet gelukkig met het nieuws dat Teds verwaande ex-vriendin Karen naar New York is verhuisd. Ze konden het meisje nooit uitstaan en staken dat niet onder stoelen of banken.
«
»
17:50 Modern Family
Jay krijgt nieuwe buren en wil een goede indruk maken. Ondertussen probeert Manny de aandacht te trekken van een mooie meid, en Mitch en Cam zijn geschokt door het gedrag van Lily.
«
»
18:20 Modern Family
Luke en Manny gaan de strijd met elkaar aan om de vertegenwoordiger van hun klas te worden. Phil laat Haley kennismaken met een marketingexpert.
«
»
18:50 Chicago Med
Will en Natalie worden geconfronteerd met de nasleep van een vreselijk auto-ongeluk en moeten vechten voor hun leven.
«
»
19:45 Magnum P.I.
Nadat een man is vermoord, poseert Magnum als arts in dezelfde dating-app als het slachtoffer om zo de moordenaar te vinden.
«
»
20:40 Maid in Manhattan
Marisa is een alleenstaande moeder die als kamermeisje werkt. Wanneer ze stiekem de kleren van een gast past, ziet de bekende politicus Chris haar aan voor een rijke hotelgaste.
«
»
22:40 Intersection
Omdat de koele Sally meer interesse heeft in carrière maken dan in haar echtgenoot Vince, stort hij zich in de armen van de jonge Olivia.
«
»
00:35 Magnum P.I.
Nadat een man is vermoord, poseert Magnum als arts in dezelfde dating-app als het slachtoffer om zo de moordenaar te vinden.
«
»
01:25 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers