TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:35 Relic Hunter
Professor Penrose, één van Sydney's collega's, heeft een aanwijzing over Caesars borstplaat, een kleinood waarover verteld wordt dat de persoon die het draagt erdoor onzichtbaar wordt.
«
»
13:25 Relic Hunter
In New Orleans verdwijnt een stel studenten spoorloos tijdens hun zoektocht naar het Haïtiaanse kruis van Utu. Sydney and Nigel onderzoeken de zaak.
«
»
14:15 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Wanneer men door een vulkaanuitbarsting de olieraffinaderijen in Alaska sluit, wordt de ervaren Jack de baan opgestuurd met een lading diesel.
«
»
15:15 Xena, The Warrior Princess
Alhoewel er achter elke boom gevaar schuilt, trekken Xena en Gabrielle dwars door het oorlogsgebied.
«
»
16:05 My Wife and Kids
Kady wil graag wat tijd doorbrengen met haar vader en vraagt hem om hulp voor het verkopen van snoep aan het snoepkraam.
«
»
16:35 The Nanny
Fran betrapt Maggie met een sigaret. Ze is ervan overtuigd dat ze een manier kan vinden om Maggie te doen stoppen met roken, zonder dat ze moet klikken bij Maxwell.
«
»
17:00 Relic Hunter
Wanneer Sydney wordt ontvoerd door onbekenden, onderzoeken Nigel en Claudia wie op de lange lijst met vijanden en rivalen verantwoordelijk is.
«
»
17:55 The A-Team
Mickey Stern en zijn knappe nichtje Randy moeten de afbraak van een oud gebouw stopzetten omdat ze door een reeks ongelukjes niet meer op schema zitten.
«
»
18:50 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Het Ice Road-seizoen loopt op zijn einde en het ijs begint stilaan maar zeker te smelten. De truckers hebben nog twee dagen om hun laatste vracht tijdig af te leveren.
«
»
19:45 Last Man Standing
Mike gaat op zoek naar een geschikt cadeau voor Vanessa naar aanleiding van hun zakelijk jubileum. Kristin en Mandy proberen onderuit te komen aan de activiteit die Kyle georganiseerd heeft.
«
»
20:10 Komt een man bij de dokter
Show.
«
»
20:40 The Box
1975. Arthur en Norma, een jong koppel met geldzorgen, krijgen bezoek van de raadselachtige dr. Steward. Hij heeft een houten doosje bij met daarin een rode knop.
«
»
22:45 Prison for Profit
De Mangaung-gevangenis in Zuid-Afrika wordt geëxploiteerd door het wereldwijd opererende Britse private beveiligingsbedrijf G4S. Er loopt heel wat mis in de gevangenis.
«
»
23:55 Snowfall
Franklin weet dat Teddy banden heeft met de overheid, dus is hij op zoek naar nieuwe afspraken met de banken die niet onder Teddy's controle vallen. Hij wendt zich tot zijn oude aartsvijand Avi.
«
»
00:45 My Wife and Kids
Junior verrast iedereen wanneer hij aankondigt dat hij zijn Chevrolet uit 1964 gaat opknappen om hem te kunnen verkopen. Op die manier wil hij wat geld bij elkaar krijgen voor de baby.
«
»
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers