TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:05 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Lui heeft bij het huisje van Kwebbel een ei gevonden. De kabouters vermoeden dat het ei uit het nest is gevallen en zullen het lekker warm houden, zodat het kan uitbroeden.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus wil professor worden en bouwt een labo in de keuken van Plop. Klus en Lui zullen verschillende proeven doen en ze mengen vloeistoffen en poeders dat het een lieve lust is.
«
»
06:30 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:55 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:05 Lang Leve Koning Julien
Julien heeft genoeg van Xixi's nieuws en onthult nieuwe programma's waardoor het hele koninkrijk door het dolle heen is.
«
»
07:30 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:45 Dawn of the Croods
Nadat Thunk een opvoering buikspreken heeft gedaan is de vallei in de war. Eep mag niet meer daten en probeert dan maar twee buffalo's te koppelen.
«
»
09:05 Hallo K3
Kristel is helemaal in de wolken wanneer ze op blind date vertrekt. Karen heeft een echte baaldag, maar leert dankzij Marcel een wel heel bijzondere nieuwe vriend kennen.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een bejaarde vrouw probeert in de supermarkt te betalen met vals geld. Floor en Femke vermoeden al snel dat de vrouw zelf opgelicht werd.
«
»
12:25 Lisa
Jonas praat met Lisa over haar vader, en het komt bijna opnieuw tot een kus. Remco slaagt erin om de rechter te charmeren en Pilar houdt een emotionele speech in Remco's voordeel.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Faroud vermoedt dat de afpersers zullen terugkomen naar het café. Liesbeth loopt wat verloren sinds haar terugkomst uit Amerika en ze gaat de confrontatie aan met Véronique.
«
»
14:15 Wittekerke
Arne is dolgelukkig omdat de tweede chemokuur de kankercellen heeft vernietigd en hij eindelijk het ziekenhuis mag verlaten. Elke voelt zich niet meer op haar gemak in de buurt van Moesj.
«
»
15:25 Franklin & Bash
Colleen, de moeder van Bash, is gearresteerd op verdenking van prostitutie. Aan Franklin en Bash de taak om te bewijzen dat ze geen prostituee is, maar dat ze seks op therapeutische basis aanbiedt.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
De grote dag voor Kristof en Iris is eindelijk aangebroken. Het is een sobere en intieme huwelijksceremonie, zonder de aanwezigheid van familie en vrienden.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Floor en Femke betrappen een inbreker op heterdaad. Femke blijkt de verdachte zelf op het idee van de inbraak te hebben gebracht.
«
»
18:20 Lisa
Gert is jaloers op Sean Dhondt omdat die gecharmeerd is door Babette. Het komt tot een confrontatie en Gert slaat Sean een bloedneus. Hiermee haalt hij de toekomst van de campagne onderuit.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Simon blijft bij Jan overnachten nadat er bij hem is ingebroken. Lars verrast Véronique met een weekendje weg. Véronique pakt Mieke aan over de manier waarop ze Cédric behandelt.
«
»
20:40 Popquiz
Eerste halve finale waarin Matthijs van Nieuwkerk wordt bijgestaan door presentatrice-actrice Olga Leyers en Rik Verheye, acteur, callboy en hevige Club Brugge-supporter.
«
»
21:45 De luchtpolitie
Twee gevangenen zijn na hun wandeling op het dak van de gevangenis geklommen. De luchtpolitie wordt opgeroepen om tijdens de onderhandelingen beelddoorstraling te geven.
«
»
22:50 Blijven Slapen
Een liefdesexperiment waarin singles direct gaan samenwonen op hun eerste date. Ze krijgen 24 uur de tijd om elkaar beter te leren kennen.
«
»
23:30 Camping Coppens - Op Weg naar Zweden
Staf en Monique hebben de sleutel van hun camping in handen en focussen zich op de opening. Maar eerst moeten de zes hutjes of 'stugor' nog een opfrisbeurt krijgen.
«
»
00:30 Franklin & Bash
Colleen, de moeder van Bash, is gearresteerd op verdenking van prostitutie. Aan Franklin en Bash de taak om te bewijzen dat ze geen prostituee is, maar dat ze seks op therapeutische basis aanbiedt.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:00 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:50 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of je van de haren van wenkbrauwen een pruik kan maken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers