TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Annabelle kan Paul overtuigen om met haar te gaan eten. Ze probeert hem aan haar kant te krijgen. Bela en Lucy krijgen de kans om een liefdesliedje te schrijven voor een bekende zangeres.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 A Surrogate's Nightmare
Angela, die draagmoeder is voor haar zus Shelley, komt een oude bekende uit haar verleden tegen en sindsdien is haar leven in gevaar. Iemand wil duidelijk niet dat de baby geboren wordt.
«
»
16:25 How I Met Your Mother
Stella laat Ted aan het altaar staan. Tot ieders verbazing lijkt hij deze breuk helemaal niet zo erg te vinden. Pas na twee weken komen Teds frustraties naar boven drijven.
«
»
16:55 How I Met Your Mother
Barney is helemaal van de wijs wanneer hij ontdekt dat hij misschien vader wordt. Wanneer dit niet het geval blijkt te zijn, besluit hij een nieuwe feestdag te bedenken, speciaal voor niet-vaders.
«
»
17:20 How I Met Your Mother
Robin is werkloos en zit al een tijdje in de put. Lily heeft medelijden met haar en besluit haar mee te nemen naar het verjaardagsfeestje van een collega. Barney heeft geweldig nieuws voor Ted.
«
»
17:50 Modern Family
Claire is op de een of andere manier veranderd in een supermoeder. Ze runt Jays kastenfirma en houdt ook nog tijd over voor het huishouden. De kinderen zijn in hun nopjes, maar Phil is gefrustreerd.
«
»
18:20 Modern Family
Phil krijgt een nieuwe klant die helemaal zijn type is. Hij vertelt Claire een paar leugentjes om bestwil, maar dat loopt compleet uit de hand. Gloria meent dat haar yogaleraar verliefd op haar is.
«
»
18:50 Chicago Med
Dr. Charles en dr. Manning zijn het niet eens over de behandeling van een patint die zichzelf vergiftigt. Dr. Halstead heeft een vermoeden over wie het nieuwe vriendje van Natalie is.
«
»
19:45 Magnum P.I.
Magnum onderzoekt de moord op een man die vr zijn dood Thomas inhuurde om zijn toekomstige moordenaar te vinden. Kumu zoekt opnieuw toenadering tot een oude vriend.
«
»
20:40 Sicario
De idealistische FBI-agente Kate Macer wordt gerekruteerd voor een geheime CIA-operatie. Het doel is om een Mexicaanse drugsbaron uit te schakelen.
«
»
22:55 Mayans M.C.
EZ en Angel hebben rekeningen te vereffenen en zonden waarvoor ze moeten boeten. De drang naar gerechtigheid zorgt ervoor dat de Reyes-broers en de M.C. enkele moeilijke beslissingen moeten nemen.
«
»
00:20 Containment
Wanneer Teresa op het punt staat te bevallen, toveren Jana, Suzy en Sam Bitscan in allerijl om tot een verlossingskamer. Lex is bezorgd na een plotse verandering in het gedrag van dr. Lommers.
«
»
01:10 Magnum P.I.
Magnum onderzoekt de moord op een man die vr zijn dood Thomas inhuurde om zijn toekomstige moordenaar te vinden. Kumu zoekt opnieuw toenadering tot een oude vriend.
«
»
01:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Huizenjagers Buitenland' (VIER)

Harold en zijn zoon Viktor uit Wetteren zoeken een extra vakantiehuisje in een surfparadijs want Viktor is een fervente surfer. Budget: 160.000 euro. 'Huizenjagers Buitenland' zit deze week in Portugal? Vinden de makelaars ht droomstulpje voor de deelnemende duo's?

'Huizenjagers Buitenland', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers