TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:35 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle is verlamd van de schrik wanneer Xena en zij door een groepje gewapende kerels aangevallen worden.
«
»
13:25 Xena, The Warrior Princess
Icus loopt van huis weg wanneer zijn moeder hem vertelt dat hij binnenkort zal geofferd worden.
«
»
14:20 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Lisa Kelly onderneemt een gewaagde poging om de allereerste vrouw te worden die zichzelf lid van de Heavy Haul-divisie kan noemen.
«
»
15:15 Xena, The Warrior Princess
In opdracht van Tarkis plunderen Generaal Kirilus en zijn manschappen alle dorpen van de streek.
«
»
16:10 My Wife and Kids
Johnny 'Saxophone' Watson, een oude vriend van Michael en voormalig lid van de band, komt naar de stad voor een optreden.
«
»
16:35 The Nanny
Brighton neemt zijn gloednieuwe videocamera mee naar een familiefeest van Fran. Met de beelden die hij daar maakt, verzekert hij zich van een plekje in de finale van een verborgencameraprogramma.
«
»
17:05 Relic Hunter
Professor Penrose, één van Sydney's collega's, heeft een aanwijzing over Caesars borstplaat, een kleinood waarover verteld wordt dat de persoon die het draagt erdoor onzichtbaar wordt.
«
»
17:55 The A-Team
Lonestar Cap Company moet zijn boeken neerleggen nadat de wagens van de firma systematisch worden verwoest en de chauffeurs één voor één met de dood worden bedreigd.
«
»
18:55 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Voorspellingen van een zware storm kunnen Tim en George niet uit hun lood slaan. Ze besluiten hun tocht verder te zetten, ondanks de barre omstandigheden en de weinig optimistische weersverwachtingen.
«
»
19:50 Last Man Standing
Mike probeert Vanessa te helpen die last heeft van het legenestsyndroom. Mandy krijgt het moeilijk wanneer Kristin haar zwangerschap aankondigt.
«
»
20:15 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
20:40 Transformers: Dark of the Moon
De boosaardige Decepticons plannen een aanval op de aarde. Samen met Optimus Prime, de leider van de Autobots, probeert Sam Witwicky de wereldwijde invasie te voorkomen.
«
»
23:25 Dave
Mike besluit de rol van Daves manager op zich te nemen. Dave wil zo snel mogelijk beroemd worden en bedenkt een nogal extreem plan. GaTa stelt Elz voor aan Trippie Redd.
«
»
00:00 Midnight, Texas
Manfred en Kai werken samen tegen een gemeenschappelijke vijand. Olivia en Bobo proberen Fiji terug aan hun kant te krijgen. Joe krijgt verrassend bezoek.
«
»
00:55 My Wife and Kids
Michaels verbeelding slaat op hol wanneer hij in de rugzak van zijn dochter Claire een pakje condooms vindt.
«
»
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers