TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De Proefknuffels
Professor fknuffel en Gnurf onderzoeken waar je best inspiratie vandaan haalt om een liefdesbrief te schrijven.
«
»
06:00 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:15 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Plop heeft uit een blok hout een muziekinstrument gesneden. Hoe hard hij ook blaast, muziek maakt hij niet. Hoe kan dat nu?
«
»
06:30 Kabouter Plop
De ring van Kwebbel valt door de schuld van Klus in de vaas, die Plop op zijn zoldertje heeft gevonden. Klus wil het juweel recupereren, maar zijn hand komt vast te zitten.
«
»
06:40 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:50 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:05 Lang Leve Koning Julien
Julien wil zijn gloriedagen herbeleven tijdens de renie van de makischool, maar zijn oude vlam Karen en zijn vijand Karl hebben hele andere plannen.
«
»
07:30 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:45 Dawn of the Croods
Grug heeft geen zin om zijn taken uit te voeren en laat een dubbelganger zijn werk doen. Eep en Thunk proberen het project van een stel valsspelers te saboteren.
«
»
09:05 Hallo K3
Kristel krijgt bijna een hartaanval wanneer ze na een reisje terug thuiskomt. Karen heeft het appartement omgetoverd tot een stort. Als straf moet Karen in haar eentje alle rommel opkuisen.
«
»
09:30 Loc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
In een plaatselijk hotel worden al wekenlang allerlei spullen gestolen. Om de dader te ontmaskeren stuurt de commissaris Floor en Femke als gasten naar het hotel.
«
»
12:25 Lisa
Simon vertelt zijn geheim aan Greet, die schrikt en vindt dat Simon eerlijk moet zijn tegenover Lisa en Suzanne. Hij schrijft een brief die Suzanne onder ogen krijgt.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Rudi zoekt naar manieren om Vronique te overtuigen van zijn idee. Hij nodigt Quinten uit om te komen brainstormen bij de Friends. Leen gaat solliciteren bij het wijkgezondheidscentrum.
«
»
14:15 Wittekerke
Merel is in alle staten omdat haar vriend Arne dronken op zijn motor de nacht is ingereden. Ze vreest dat hij zich zal doodrijden en snapt niet dat Max niet veel kan ondernemen.
«
»
15:20 Franklin & Bash
Jareds vader is van plan de advocatenfirma te kopen en het kantoor in Los Angeles te sluiten. Een oude vriend van Peter tracht de publicatie van een seksschandaal te voorkomen.
«
»
16:20 Speechless
De DiMeo's vatten hun laatste avontuur aan voor JJ naar de universiteit trekt. De relatie van Maya en Kenneth komt in zwaar woelwater terecht.
«
»
16:50 Spoed
Kristof en Iris zoeken zijn moeder in het rustoord op en informeren haar over hun trouwplannen. Tijdens het bezoek is de dokter getuige van een ongeval met twee glazenwassers.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Iemand heeft met verf doodsbedreigingen neergeschreven op straat. Koen en Lotte onderzoeken de ernst van deze dreiging. Eric en Brigitte vinden een man terug wiens vrouw en kinderen zijn neergestoken.
«
»
18:25 Lisa
Lisa maakt indruk op Ed Vanhoute door volledig achter het campagne-idee voor Tasha te blijven staan. Jonas is onder de indruk van deze daadkrachtige Lisa.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Lars wil het idee van een open relatie opgeven. Raven ontloopt hem ondertussen. Peter ziet eindelijk Louise terug, maar hij had zich de hereniging allicht anders voorgesteld.
«
»
20:40 Camping Coppens - Op Weg naar Zweden
Staf en Monique hebben de sleutel van hun camping in handen en focussen zich op de opening. Maar eerst moeten de zes hutjes of 'stugor' nog een opfrisbeurt krijgen.
«
»
21:45 Rijker dan je denkt?
Speciaal voor Staf Coppens en zijn experten zet Greenville, het volledig gerestaureerde hoofdgebouw van de Kempische Steenkoolmijnen in Houthalen, zijn deuren open.
«
»
22:55 Blijven Slapen
Een liefdesexperiment waarin singles direct gaan samenwonen op hun eerste date. Ze krijgen 24 uur de tijd om elkaar beter te leren kennen.
«
»
23:30 Chicago Fire
Overmand door verdriet over het verlies van zijn vader raakt Severide tijdens een brand in de problemen. Door dit voorval besluit hij hulp te zoeken bij Foster.
«
»
00:30 Franklin & Bash
Jareds vader is van plan de advocatenfirma te kopen en het kantoor in Los Angeles te sluiten. Een oude vriend van Peter tracht de publicatie van een seksschandaal te voorkomen.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:50 De Proefknuffels
Professor fknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken of je hersenen uit je neus kunnen vliegen als je heel hard niest.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers