TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Michael kan niet geloven dat de autopsie niet het verwachte resultaat heeft opgeleverd. Paul heeft het er moeilijk mee en maakt Michael verwijten. Annabelle haalt opgelucht adem.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 Baby Obsession
Anna Gray is zwanger en helemaal klaar om een gezin te stichten met haar echtgenoot Jon. Ze huren een oppas in, maar ontdekken dat deze vrouw snode plannen heeft met hun kind.
«
»
16:20 How I Met Your Mother
Niet lang nadat Ted het met Stella heeft uitgemaakt, raakt hij betrokken bij een auto-ongeval. Hij komt ongeschonden uit het wrak, maar door dit ongeval beseft hij pas hoe graag hij Stella ziet.
«
»
16:50 How I Met Your Mother
Terwijl Stella en Ted de zomer doorbrengen als een gelukkig koppel, weet Barney zich geen raad met zijn gevoelens voor Robin. Lily eist dat hij stopt met andere vrouwen te versieren.
«
»
17:20 How I Met Your Mother
Marshall denkt met heimwee terug aan de beste hamburger die hij ooit heeft geproefd. Hij heeft het piepkleine restaurant waar hij de hamburger voorgeschoteld kreeg nooit meer teruggevonden.
«
»
17:50 Modern Family
Gloria kende zelden in haar leven een witte kerst. Daarom huurt ze een berghutje voor de hele familie, Andy incluis. Wanneer ze samenkomen is de feeststemming ver te zoeken.
«
»
18:20 Modern Family
Claire en Phil gaan uiteten met een koppel dat nooit de rekening op zich neemt. Gloria nodigt een vriendje van Joe uit om te komen spelen.
«
»
18:50 Chicago Med
Als een auto de deuren van de ambulancegarage ramt, moet dr. Choi een aantal moeilijke beslissingen nemen bij zijn poging om April en nog een tweede persoon, die onder het wrak liggen, te redden.
«
»
19:45 Magnum P.I.
Magnum helpt een vrouw in haar zoektocht naar haar neef, de voortvluchtige Rus Sergei. Hij brengt hiermee echter de levens van Higgins en Kumu in gevaar.
«
»
20:40 Eragon
Eragon, een boerenjongen, vindt op een dag een blauwe steen die een uiterst zeldzaam drakenei blijkt te zijn. Eragons mentor Brom vertelt hem dat hij voorbestemd is om een drakenrijder te worden.
«
»
22:40 Lara Croft: Tomb Raider
Avonturier Lara Croft moet een magisch artefact zien terug te vinden voordat het in handen valt van de Illuminati, een geheim genootschap dat uit is op werelddominantie.
«
»
00:30 Magnum P.I.
Magnum helpt een vrouw in haar zoektocht naar haar neef, de voortvluchtige Rus Sergei. Hij brengt hiermee echter de levens van Higgins en Kumu in gevaar.
«
»
01:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers