TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:05 The Spy Who Loved Me
James Bond moet samenwerken met de Russische topagente Anya Amasova om te voorkomen dat scheepsmagnaat Stromberg de aarde verwoest met de kernwapens die hij gestolen heeft.
«
»
14:20 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Het seizoen is drie weken ver in Noord-Alaska en Carlile Transportation heeft nog maar 500 van de 2.000 ladingen vervoerd naar de Prudhoe Bay-olievelden. De klok tikt.
«
»
15:15 Xena, The Warrior Princess
Xena moet een kostbare kist zien terug te vinden waarin het krachtigste wapen ter wereld opgeborgen ligt.
«
»
16:10 My Wife and Kids
Jay wil aan een marathon deelnemen en traint volop om in conditie te raken. Michael veronderstelt dat hij als man die sportieve uitdaging wel aankan, zelfs zonder training.
«
»
16:35 The Nanny
C.C. verheugt zich op een weekendje in Boston met Maxwell. Maar haar romantische plannen worden ernstig in de war gestuurd wanneer blijkt dat Maxwell zijn kinderen meeneemt.
«
»
17:05 Relic Hunter
Syd is nerveus om haar oude schoolliefde Tony op een klasrenie terug te zien. Maar Tony heeft te veel zorgen om alleen maar aan het verleden te denken.
«
»
18:00 The A-Team
Grenswachter Jack Taggart heeft een lucratieve bijverdienste gevonden. Elke maand brengt hij een lading mensen naar Los Angeles waar ze in onmenselijke omstandigheden worden tewerkgesteld.
«
»
18:55 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Een zware sneeuwstorm zorgt ervoor dat het verkeer op de ijsweg volledig wordt stilgelegd. En als er niet kan worden gereden, kan er ook geen geld worden verdiend.
«
»
19:50 Last Man Standing
Mandy probeert haar kledinglijn in de rekken te krijgen. Om haar te helpen nodigt Mike haar uit om een vergadering met een vertegenwoordiger bij te wonen.
«
»
20:15 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
20:40 Skiptrace
De Hongkongse rechercheur Bennie Chan probeert misdaadbaas Victor Wong te klissen. Beroepsgokker Connor Watts wil getuigen tegen Wong, maar wordt dan ontvoerd naar Rusland.
«
»
22:45 The Gifted
In een poging om Reeds krachten te stabiliseren, gaan Reed, Caitlin en Lauren naar dr. Risman. Polaris beschermt Dawn tegen de Inner Circle.
«
»
23:40 The Chi
Ronnie is van slag nadat hij slecht nieuws kreeg en besluit een deal te sluiten met een gevangene. Emmett probeert te wennen aan zijn nieuwe woonsituatie. Kevin moet een moeilijke beslissing nemen.
«
»
00:45 My Wife and Kids
Vanessa heeft vandaag haar eerste echografie.
«
»
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers