TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken hoe je ziek kan worden.
«
»
06:05 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:20 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:30 Kabouter Plop
In het kabouterdorp heeft het al een hele tijd niet geregend. Kwebbel heeft zelfs geen water meer om haar klavertjevier te drinken te geven.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Plop wil Lui en Kwebbel verrassen. Hij haalt een groot vat bessensap en biedt zijn vrienden een glas aan. Maar als hij het kraantje opendraait, gebeurt er iets onverwachts.
«
»
06:45 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:05 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:15 Lang Leve Koning Julien
Julien wil het patriottisme aanwakkeren en start daarom een nepoorlog met vlinders. Maar wanneer de vlinders echt terugvechten, staat de trots van de maki's op het spel.
«
»
07:40 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:45 Dawn of the Croods
Eep mag meedoen in het schreeuwteam en begint meer en meer op de coach te lijken. Wanneer de vrouw van buurman Sneus hem eruit trapt, helpen de Croods hem om haar terug te krijgen.
«
»
09:10 Hallo K3
Kristel en Josje bereiden zich professioneel voor op de quiz van Marcel. Ze zijn nu al zeker van winst. Karen is boos wanneer ze vermoedt dat de twee haar te dom vinden om ook mee te doen.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Tante Maria werd brutaal beroofd van haar handtas. Ze hoopt dat Koen en Lotte de dader vinden want er zit iets erg persoonlijks in haar tas.
«
»
12:25 Lisa
Mikhel wil Lisa vertellen dat hij een jobaanbieding heeft gekregen in het buitenland, maar treft haar in dronken toestand aan.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Simon stelt voor om met Fashion de Nederlandse markt te betreden. Hij heeft al een pand in Amsterdam op het oog, maar reageert verbolgen wanneer Peter de zaak naar zich toetrekt.
«
»
14:20 Wittekerke
Ziekenhuisdirecteur Jean-Paul Derdeyn heeft de ideeën van zijn personeel grondig bestudeerd en drie kwart ervan meteen gerealiseerd.
«
»
15:25 Franklin & Bash
Peter en Jared vragen de hulp van Hanna in een militaire rechtszaak waarin vrouwelijke matrozen ervan beschuldigd worden het mannelijk personeel lastig te vallen.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Het bezoek van de Akosombaanse president aan Antwerpen draait uit op een bloederige aanslag. Luc en Cisse snellen het getroffen staatshoofd bliksemsnel te hulp.
«
»
17:40 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vrouw schiet haar vriend neer en vlucht naar haar beste vriendin. Floor en Femke zetten meteen de achtervolging in. In het plaatselijke theater is een kruimeldief aan het werk.
«
»
18:20 Lisa
Wanneer de CEO van Tasha meldt dat ze de campagne niet laten doorgaan wanneer Sean Dhondt niet meedoet, besluiten Jonas en Mark alles op alles te zetten om de BV alsnog te overtuigen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Mathias spelt Véronique de les over Cédric. Dat valt bij haar niet in goede aarde. Cédric maant Jan en Jonas aan hun problemen op te lossen. Patrick verrast Jenny voor haar verjaardag.
«
»
20:40 Huis Gemaakt
Gert en Cerina gaan in elk pand langs om de laatste kamerprijs voor de beste keuken uit te delen, de koppels krijgen de laatste deadline en ze beleven de eerste nachten in 'hun' droomwoning.
«
»
22:00 Alloo in de nacht
Luk Alloo maakt o.a. kennis met de buitenwippers, wc-meneer en klanten van een discotheek, vissers en arbeiders van de vismijn, een dakloze en een high-class escorte.
«
»
23:20 Blijven Slapen
Een liefdesexperiment waarin singles direct gaan samenwonen op hun eerste date. Ze krijgen 24 uur de tijd om elkaar beter te leren kennen.
«
»
00:00 Chicago P.D.
Na een alarmerende oproep roept Burgess de hulp van het team in om een meisje op te sporen dat in handen is gevallen van een netwerk van sekshandelaars.
«
»
00:55 Franklin & Bash
Peter en Jared vragen de hulp van Hanna in een militaire rechtszaak waarin vrouwelijke matrozen ervan beschuldigd worden het mannelijk personeel lastig te vallen.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:25 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:50 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of er een goede manier bestaat om je lach in te houden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers