TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:40 Xena, The Warrior Princess
Helen, de mooie koningin van Troje, schrikt wakker. In een zeer heldere nachtmerrie zag ze zichzelf bijna vermoord worden.
«
»
13:30 Xena, The Warrior Princess
In een plaatselijke taverne vertelt Gabrielle honderduit over de heldendaden van Xena. Plots wordt ze benaderd door Orion, een vriendelijke jongeman.
«
»
14:25 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Hugh en Eric zijn nog steeds verwikkeld in een verbeten strijd om zoveel mogelijk vrachten over de smeltende ijsweg te vervoeren.
«
»
15:20 Xena, The Warrior Princess
Xena probeert tevergeefs haar oude vriend Lycus te helpen wanneer die aangevallen wordt door de boosaardige Klonig.
«
»
16:10 My Wife and Kids
De ouders van Vanessa komen op bezoek om de toekomst van de baby en de aanstaande, jonge ouders te bespreken.
«
»
16:40 The Nanny
Fran heeft het gevoel dat de kinderen haar leven hebben overgenomen en dat haar privéleven op een te laag pitje staat. Ze denkt erover om het huis te verlaten.
«
»
17:05 Relic Hunter
Sydney zoekt deze keer een eeuwenoude Indische dolk met een kwade kracht die een antropoloog tot de moord op zijn assistent zou hebben gedreven.
«
»
18:00 The A-Team
Een knappe jongedame met een mysterieus verleden huurt het A-Team in om de diamantmijn die ooit van haar vader was weer op te eisen.
«
»
18:55 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Het nieuwe Ice Road-seizoen gaat van start. Tijdens de komende twaalf weken moeten er maar liefst 6.000 ladingen gelost worden in de olie-vestigingen in Alaska.
«
»
19:50 Last Man Standing
Mike nodigt Ryan uit voor een pokeravond, maar krijgt daar al snel spijt van.
«
»
20:15 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
20:40 Gangs of New York
De Iers-Amerikaanse Amsterdam Vallon ziet als kind hoe zijn vader gedood wordt door Bill the Butcher. Hij zweert wraak en als volwassene infiltreert hij in de straatbende van Bill.
«
»
23:35 The Immortals
Komt er ooit iets op de markt om het verouderingsproces tegen te gaan en misschien wel onsterfelijk te worden? Volgens wetenschappers is het namelijk een ziekte die bestreden moet worden.
«
»
00:35 Snowfall
Franklin heeft alles met zijn familie uitgeklaard en zijn bende heerst op straat. Teddy leidt nog steeds de clandestiene drugsoperatie om de Contra's te sponsoren.
«
»
01:30 My Wife and Kids
Michael is bezorgd. Hij vindt dat Junior niet klaar is voor het vaderschap en wil hem een spoedopleiding geven.
«
»
01:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers