TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Paul wil Michael niet geloven en is geschokt wanneer hij voorstelt om het lichaam van Romy op te graven. Natascha vertelt Michael dat Annabelle een tijd geleden haar kruidenboek geleend heeft.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Summer Love
Na het overlijden van haar man gaat Maya Sulliway weer naar school en loopt ze stage bij een IT-bedrijf dat apps ontwikkelt. Daar leert ze twee verschillende managers kennen.
«
»
16:30 How I Met Your Mother
Barney vraagt zich af waarom zijn versierpogingen telkens op een klap in zijn gezicht uitdraaien. Al snel wordt duidelijk dat een ex-vriendin alle vrouwen in zijn buurt waarschuwt voor zijn gedrag.
«
»
16:50 How I Met Your Mother
Marshall leeft in angst sinds zijn baas Arthur hem heeft uitgekafferd. Barney helpt hem hiermee om te gaan. Door te schreeuwen op anderen, gaat hij zich stukken beter voelen.
«
»
17:20 How I Met Your Mother
Robins eerste liefje Simon is in New York. Omdat ze destijds door hem gedumpt werd, is ze vastberaden te tonen hoe goed ze het redt zonder hem. Maar zodra Simon opdaagt, is ze compleet verloren.
«
»
17:50 Modern Family
Phil en Claire zijn teleurgesteld in hun kinderen als Alex expres een verkeerde startdatum van haar studie doorgeeft om al te veel bombarie te voorkomen.
«
»
18:20 Modern Family
Mitchell zit zonder werk en belandt in een lastige positie als hij een baan aangeboden krijgt bij Closets, Closets, Closets, Closets!, het bedrijf van Jay's aartsvijand.
«
»
18:50 Chicago Med
Natalie en Maggie zien een pick-up inrijden op een markt en moeten improviseren. In het ziekenhuis maakt iedereen zich op voor een toestroom van patiënten. De ex-vrouw van dr. Charles heeft nieuws.
«
»
19:45 Magnum P.I.
De 16-jarige Amanda slaagt erin te ontsnappen aan haar ontvoerders. Haar ouders huren Magnum in om te ontdekken wie haar heeft gekidnapt.
«
»
20:40 The Prince and Me
Studente Paige moet aanvankelijk niets weten van haar rebelse klasgenoot Eddie, maar na een tijdje springt de vonk over. Alleen weet ze niet dat Eddie eigenlijk de kroonprins van Denemarken is.
«
»
22:45 The Lovely Bones
1970, Pennsylvania. De veertienjarige Susie Salmon werd verkracht en vermoord door een buurtbewoner. Vanuit het hiernamaals ziet ze hoe haar ouders haar dood verwerken.
«
»
01:05 This is Us
Rebecca helpt Kate en Toby bij het verzorgen van baby Jack. Zoe en Kevin zorgen voor Tess en Annie. Randall en Beth denken na over de toekomst.
«
»
01:55 Magnum P.I.
De 16-jarige Amanda slaagt erin te ontsnappen aan haar ontvoerders. Haar ouders huren Magnum in om te ontdekken wie haar heeft gekidnapt.
«
»
02:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers