TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken hoe je het alfabet uit het hoofd kan kennen zonder het te leren.
«
»
06:05 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:20 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:30 Kabouter Plop
In de melkherberg ligt een holle stam, waarvan Plop brandhout zal maken. Als Klus op bezoek komt, kan hij niet aan de verleiding weerstaan om door de stam te kruipen.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Lui is dol op aardbeienjam en proeft voortdurend. Dat is ontzettend vermoeiend en hij valt in slaap. Voor Klus is dat een kans om een frats uit te halen met Lui.
«
»
06:45 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:05 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:20 Lang Leve Koning Julien
Clover en Mort proberen hun koning te redden terwijl Julien de plank van de piraten wil ontlopen door zijn geweldige piratendans te laten zien.
«
»
07:40 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:30 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:40 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:50 Dawn of the Croods
Omdat hij zo stinkt, doet Thunk net alsof hij iets is wat hij helemaal niet is. Een beet van een dier heeft abnormale gevolgen voor Grug.
«
»
09:10 Hallo K3
Karen en Kristel nemen deel aan het celebrity golftoernooi. Ze besluiten alvast wat te oefenen, maar het gaat helemaal mis wanneer ze Marcel op het hoofd raken met een golfbal.
«
»
09:40 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Enkele ruige motorrijders versperren de toegang tot een winkel. Femke is er niet gerust in, maar Floor stapt onverschrokken op de amokmakers af.
«
»
12:25 Lisa
Lisa bekent aan Mikhel dat ze verliefd is geweest op Jonas. Wanneer ze later overvallen wordt door een groep jongeren, wordt ze gered door een mysterieuze man.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Patrick probeert Peter te overtuigen om Stefanie een plaats in het nieuwe landschapskantoor te geven in plaats van aan de balie. Simon probeert hier alsnog een stokje voor te steken.
«
»
14:15 Wittekerke
Julia heeft haar twijfels over de oprechtheid van Maria's gevoelens voor Kevin sinds ze gisteren het gesprek opving tussen Maria en haar neef Dieter.
«
»
15:20 Franklin & Bash
Stanton stelt Jared en Peter voor om vennoten te worden in zijn praktijk. Ze vervolgen een brouwerij voor een schending van het copyright van een van hun cliënten, en verdedigen een oude kameraad.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:40 Spoed
Christiane heeft zich voorgenomen om haar ex-man Luc volledig te pluimen en alles terug te krijgen wat haar toekomt.
«
»
17:40 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Buren signaleren een verdacht voertuig met twee inzittenden. Koen gelooft zijn ogen niet wanneer hij ziet wie de verdachten zijn. Eric en Brigitte onderzoeken een bedrijfsinbraak.
«
»
18:20 Lisa
Katja beseft dat ze met haar extravagante trouwplannen te ver is gegaan en dat ze moet inbinden als ze Jonas aan haar kant wil houden.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Mieke vreest dat Zjef zich aan het verliezen is in zijn relatie met Joaquin. Anna wil met Marie-Rose afspreken in de Jan & Alleman en tikt haar op de vingers.
«
»
20:40 Erfgenaam gezocht
Deze keer trekt de nalatenschap van 'Godfried Scheepers' Axels aandacht. De man blijkt geboren in Rotterdam en gestorven in Antwerpen.
«
»
21:50 Ik vertrek uit Vlaanderen
Julie en Mario verlaten samen met hun 5-jarig zoontje Ilyo de stad Brussel om hun droomhuis te renoveren naar een B&B met drie familiekamers in de kleine Franse gemeente Mourjou.
«
»
22:55 Blijven Slapen
Een liefdesexperiment waarin singles direct gaan samenwonen op hun eerste date. Ze krijgen 24 uur de tijd om elkaar beter te leren kennen.
«
»
23:30 Huis Gemaakt
De koppels zijn voorbij de helft van de verbouwingen en de panden worden stilaan omgetoverd tot echte parels. Vandaag nemen ze de tuin onder handen, met voor het eerst hulp van een familielid.
«
»
00:50 Franklin & Bash
Stanton stelt Jared en Peter voor om vennoten te worden in zijn praktijk. Ze vervolgen een brouwerij voor een schending van het copyright van een van hun cliënten, en verdedigen een oude kameraad.
«
»
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:20 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:50 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Gnurf onderzoeken hoe je er voor kan zorgen dat je tijdens het eten geen rare geluidjes maakt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hit the Road Jacques' (Play4)

Jacques Vermeire zag door zijn rijke carrière heel Vlaanderen. Hij kwam al op duizenden plaatsen en een aantal van die monumentale plekken vormen nu de rode draad van de roadtrip die hij samen met dochter Julie maakt. Julie aan het stuur, Jacques aan haar zijde. Samen doorkruisen ze het hele land en ontdekken ze plaatsen die de voorbije 70 jaar een rol hebben gespeeld in het leven van Jacques.

'Hit The Road Jacques', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers