TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:55 Relic Hunter
Rex Rolands, een goochelaar die bekendstaat om zijn verdwijntrucs, contacteert Sydney voor het opsporen van de Cursed Scepter van Hongarije.
«
»
13:40 Relic Hunter
Het onverwacht ontdekken van een tekst, verstopt in een houten paard dat dateert uit de tijd van Lodewijk XVII, zorgt voor een ware stormloop. Plots wordt er over niets anders meer gesproken.
«
»
14:30 Zware Jongens - Ice Road Truckers
De diagnose die artsen stellen over de toestand van Alex dreigt abrupt een einde te maken aan zijn carrière als 'Ice Road Trucker'.
«
»
15:20 Xena, The Warrior Princess
Xena wordt aangevallen door vier moordzuchtige premiejagers.
«
»
16:15 My Wife and Kids
Junior studeert af aan de middelbare school. Hij wil naar dezelfde universiteit als Vanessa, maar dat is buiten zijn ouders gerekend.
«
»
16:35 The Nanny
Maggie viert haar zestiende verjaardag, dus neemt Fran haar mee naar 'The Chatterbox', Maggies favoriete haar- en schoonheidssalon. Ze krijgt een make-over waarop haar vriendinnen jaloers zullen zijn.
«
»
17:05 Relic Hunter
Dokter Jaebert, hoofd van het Franse Instituut van Antiquiteiten, krijgt een eeuwenoud medaillon in zijn bezit.
«
»
18:00 The A-Team
Hannibal, Face, Murdock en BA kunnen met een gestolen vliegtuig uit de jungle van Guatemala ontsnappen, maar storten niet veel later neer.
«
»
18:55 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Terwijl er gewerkt wordt om de Mallik Research-site af te breken nog voor het ijs smelt, neemt Hugh een jonge truckchauffeur onder zijn hoede, die binnen enkele dagen zijn rijexamen moet afleggen.
«
»
19:50 Last Man Standing
Mike wil Boyd meenemen op een visuitje, maar daar is Ryan niet mee gediend omdat hij zelf al een uitstapje met zijn zoon had gepland. Boyd stelt daarom voor om met z'n drieën een uitstap te doen.
«
»
20:10 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
20:40 Chicago P.D.
Wanneer een tienermeisje uit een rijke familie wordt ontvoerd, trekt het team op onderzoek uit. De inspecteurs ontdekken al snel dat het meisje een verhouding heeft met een van de ontvoerders.
«
»
21:30 Chicago P.D.
Burgess neemt tijdens haar dienst een burger mee die een politieopleiding wil volgen. Wanneer hij na een schietpartij vermist wordt, raakt Burgess in paniek.
«
»
22:25 Foute vrienden
In Durbuy richten de vier een informatiestand op. Het doel: goodiebags meegeven aan toeristen. Daarna verwelkomt het viertal op geheel eigen wijze bezoekers van het kasteel van Celles.
«
»
23:00 Foute vrienden
De Foute Vrienden kruipen opnieuw achter de toonbank van een bloemenwinkel om te schitteren als acteur.
«
»
23:35 Advocaat van de duivel
Sven De Ridder richt zijn pijlen op Rusland, terwijl Jan Jaap van der Wal de Amerikanen de wereld uit wil helpen.
«
»
00:15 My Wife and Kids
Junior studeert af en zijn ouders geven hem een reis naar Japan cadeau. Dat doen ze stiekem om hem ver weg te krijgen van Vanessa, want de twee denken al aan samenwonen en trouwen.
«
»
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hit the Road Jacques' (Play4)

Jacques Vermeire zag door zijn rijke carrière heel Vlaanderen. Hij kwam al op duizenden plaatsen en een aantal van die monumentale plekken vormen nu de rode draad van de roadtrip die hij samen met dochter Julie maakt. Julie aan het stuur, Jacques aan haar zijde. Samen doorkruisen ze het hele land en ontdekken ze plaatsen die de voorbije 70 jaar een rol hebben gespeeld in het leven van Jacques.

'Hit The Road Jacques', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers