TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Franzi en Tim hebben elkaar eindelijk teruggevonden, maar besluiten het rustig aan te doen. Alfons en Hildegard proberen er het beste van te maken, maar Alfons voelt zich schuldig.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 The Intruders
Rose Halshford verhuist met haar vader naar een oud huis. Daar vertelt haar buurmeisje Leila over de mysterieuze verdwijning van het tienermeisje Rachel die eerst in het huis woonde.
«
»
16:30 How I Met Your Mother
De latino vriend van Robin wekt overal belangstelling. Terwijl Robin vertelt hoe ze als een nieuwe vrouw is teruggekeerd uit Argentinië, probeert Marshall een afscheidsbrief te schrijven.
«
»
16:55 How I Met Your Mother
Ted ontmoet een dame die duidelijk meer wil dan praten alleen. Wanneer ook een van haar vriendinnen met hem begint te flirten, weet Ted niet waar hij het heeft.
«
»
17:20 How I Met Your Mother
Ted en Barney jagen op dezelfde vrouw. Ze willen voor eens en voor altijd uitmaken wie de beste verleider is. Ondertussen gaat Robin op stap met een alleenstaande vader.
«
»
17:50 Modern Family
Joe kampt met uitslag en hij denkt dat hij allergisch is voor Stella. Wanneer Stella hierdoor een tijdje weg moet, is Jay daar allesbehalve mee opgezet. Mitchell helpt de Closet Factory.
«
»
18:20 Modern Family
Claire heeft het er moeilijk mee dat Phil heel wat interesse toont in haar alter ego Juliana. Gloria's zus probeert Jay te verleiden. Mitch en Cam moeten op zoek naar een cadeau voor Anders.
«
»
18:50 Chicago Med
April raakt gewond bij een schietpartij voor het ziekenhuis. Charles en Elsa hebben een emotionele confrontatie. Bekker heeft weinig zin om naar een huldiging van Rhodes te gaan.
«
»
19:45 Magnum P.I.
Magnum wordt aangehouden als hoofdverdachte wanneer een goede vriend van Higgins, een kunstkenner die onlangs een beroep had gedaan op Magnum, wordt vermoord.
«
»
20:40 Glass House: the Good Mother
Een jaar nadat ze hun zoon David hebben verloren, adopteren Eve en Raymond de weeskinderen Ethan en Abby. Ze brengen hen naar een woning vlak bij een meer.
«
»
22:30 Hidalgo
1890. De aan lagerwal geraakte cavalerieofficier Frank T. Hopkins mag met zijn paard Hidalgo deelnemen aan de Ocean of Fire, een afmattende paardenrace in de Arabische woestijn.
«
»
01:00 Magnum P.I.
Magnum wordt aangehouden als hoofdverdachte wanneer een goede vriend van Higgins, een kunstkenner die onlangs een beroep had gedaan op Magnum, wordt vermoord.
«
»
01:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hit the Road Jacques' (Play4)

Jacques Vermeire zag door zijn rijke carrière heel Vlaanderen. Hij kwam al op duizenden plaatsen en een aantal van die monumentale plekken vormen nu de rode draad van de roadtrip die hij samen met dochter Julie maakt. Julie aan het stuur, Jacques aan haar zijde. Samen doorkruisen ze het hele land en ontdekken ze plaatsen die de voorbije 70 jaar een rol hebben gespeeld in het leven van Jacques.

'Hit The Road Jacques', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers