TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Qmusic
Radio op tv.
«
»
06:05 Thomas de Trein
Tekenfilm.
«
»
06:15 Percy's Tiger Tales
Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
«
»
06:25 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:40 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:55 Kabouter Plop
Klus komt binnen met een spannend spel, kaboutergolf. Lui wil laten zien dat hij het ook kan maar slaat zo hard dat het balletje zoek raakt. Iedereen gaat naarstig op zoek...
«
»
07:00 Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
Japanse animatieserie over de avonturen van Ash en Pikachu.
«
»
07:25 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:35 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:45 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:55 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 VLOGLAB Secrets #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Lang Leve Koning Julien
Julien wedt dat hij het team van oom koning Julien kan verslaan en zijn inzet is het hele koninkrijk. Klein probleempje: de beste atleet van Julien is er niet bij.
«
»
08:55 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:15 Wakandy
Show.
«
»
09:30 Wakandy
Show.
«
»
09:45 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Lotte moeten tussenbeide komen bij een zware ruzie tussen een bejaarde broer en zijn oudere zus. Vooral de zus lijkt nogal hardleers te zijn.
«
»
12:30 Lisa
Lisa wil niet ingaan op Gerts voorstel om zijn creatief assistente te worden. Wanneer Jonas haar steeds meer als een stuk vuil behandelt, begint ze echter te twijfelen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Leen wordt bedreigd. Jan interpreteert de raad van Agnes verkeerd, met alle gevolgen van dien. Toch geeft hij niet op en hij plant een nieuwe verrassing. Daarvoor heeft hij de hulp nodig van Niko.
«
»
14:15 Wittekerke
Jelle biecht aan Veerle op dat hij verliefd is geworden op zijn halfzus Klaartje. Dat nieuws komt hard aan. Peter krijgt in zijn café een oude vriend van Robin over de vloer.
«
»
15:15 Private Practice
De artsen van Oceanside Wellness staan voor een moeilijke beslissing. De toekomst van de wellness staat op het spel.
«
»
16:05 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:20 Last Man Standing
Mike gaat op zoek naar een geschikt cadeau voor Vanessa naar aanleiding van hun zakelijk jubileum. Kristin en Mandy proberen onderuit te komen aan de activiteit die Kyle georganiseerd heeft.
«
»
16:45 Sturm der Liebe
Twee agenten verschijnen in het Fürstenhof, ze zijn op zoek naar Tim. Jessica ziet een kans om van haar schulden bij André af te komen, maar daarvoor zou ze de bankkaart van Henry moeten gebruiken.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Lotte ontmoeten toevallig een getuige die hen een gouden tip bezorgt. Zo komen ze de daders van twee overvallen op het spoor.
«
»
18:20 Lisa
Lisa aanvaardt de job als Gerts assistente, maar de spreidstand om zowel Katja van ideeën te voorzien als met eigen ideeën op de proppen te komen, blijkt al snel onmogelijk.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Amélie is razend door het nieuws dat ze te horen krijgt. Rudi adviseert Mieke om Niko zijn eigen gang te laten gaan. Iris stuit op een veto van Véronique. Zij wordt op haar plaats gezet door Lars.
«
»
20:40 Liefde voor Muziek
Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Cleymans & Van Geel, Ronny Mosuse en Bert Ostyn van Absynthe Minded steken de songs van Emma Bale in een nieuw kleedje.
«
»
21:55 Fair Trade
De frustratie bij de Cel Drugs is groot nu Bob Martens na een reeks procedureblunders opnieuw vrij rondloopt. Wally Wilson heeft zijn drugs- en seksverslaving niet langer onder controle.
«
»
23:05 Chicago Fire
Casey en Gallo raken persoonlijk betrokken bij de nasleep van een huisbrand. Herrmann eist meer respect van zijn collega's. Kidd zoekt een manier om iets terug te kunnen doen voor de gemeenschap.
«
»
00:00 Private Practice
De artsen van Oceanside Wellness staan voor een moeilijke beslissing. De toekomst van de wellness staat op het spel.
«
»
00:50 Qmusic
Radio op tv.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:55 Thomas de Trein
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers