TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Franzi krijgt de onbekende ruiter niet uit haar hoofd. Wanneer ze hem toevallig tegenkomt tijdens een wandeling, is ze weer helemaal verliefd. Ondanks alles besluit Denise haar zus te bezoeken.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Fixer Upper Mysteries 3: Deadly Deed
Shannon Hughes vindt het huis van haar dromen en beslist het te renoveren. Tijdens een huisbezoek ontdekt ze het lichaam van een bankier die in het huis vermoord werd.
«
»
16:10 Anger Management
Charlie en Kate staan tegenover elkaar als getuigen-deskundigen in een rechtszaak. En Charlie vraagt Nolan om als huiswerk in contact te komen met zijn gevoelens.
«
»
16:35 Anger Management
Charlie en zijn vader krijgen ruzie als Martin de dochter van Charlie achter zijn rug om laat dopen.
«
»
17:00 The Simpsons
Apu's neefje neemt de Kwik-E-Mart over en voert grote veranderingen door. Na een uit de hand gelopen streek, beslist Bart dat het tijd wordt om braver te worden.
«
»
17:25 The Simpsons
De nieuwe uitvinding van professor Frink verandert hem in een echte womanizer. Ondertussen beleeft opa Simpson een hallucinante trip.
«
»
17:50 Modern Family
De voltallige familie verzamelt in een restaurant om de verjaardag van Manny te vieren. Manny zelf is echter depressief om het feit dat hij alweer een jaartje ouder wordt.
«
»
18:20 Modern Family
Mitchell probeert de mama van Cameron duidelijk te maken dat hij zich oncomfortabel voelt in haar buurt. Ondertussen maakt Haley, tot grote vreugde van Claire, een einde aan haar relatie met Dylan.
«
»
18:50 The Good Doctor
Shaun en Morgan behandelen een terminale kankerpatiënt die in zijn laatste maanden alle remmen los wil gooien. De moeder van Morgan duikt op in het ziekenhuis voor een derde opinie van dr. Glassman.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Hondo, Deacon en Luca worden geconfronteerd met een schietpartij op een school uit het verleden. De ouders van één van de schutters vernemen via een brief dat deze opnieuw een aanslag plant.
«
»
20:40 Jurassic Park III
Wetenschapper Alan Grant zit in slechte papieren. Dan wordt hij benaderd door de schatrijke Paul Kirby en diens vrouw Amanda. Ze willen een rondvlucht maken boven het beruchte dino-eiland Isla Sorna.
«
»
22:20 Orange is the New Black
Door haar nieuwe taak komt Taystee nog meer in contact met Caputo. Lorna moet creatief zijn in haar huwelijk. Soso en Poussey moeten de waarheid onder ogen zien.
«
»
23:25 The Last Kingdom
De Denen en de Saksen richten zich op een nieuwe toekomst. En ook Uhtred kijkt vooruit. Na zijn eigen geluk te hebben opgeofferd, wacht hem een onverwachte missie.
«
»
00:35 Dave
Ally neemt Dave mee naar het huwelijk van haar zus, waar ze als getuige een speech moet geven. Ondertussen probeert Mike datzelfde weekend nog Daves eerste platencontract af te ronden.
«
»
01:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers