TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Relic Hunter
Sydney gaat naar Istanbul om de dood van een bevriende professor te onderzoeken. Nigel wordt ontvoerd door een groep brute Amazones.
«
»
13:40 Relic Hunter
Sydney en Nigel worden door een onderzoeksteam naar het poolgebied gehaald en zijn al snel in gevaar wanneer een mummie ontdooit.
«
»
14:25 De Wegpolitie UK
Interceptors Jenno en Bucko schieten te hulp wanneer Jim slachtoffer is van een ongeval met vluchtmisdrijf. Dan en Gordy moeten fysiek ingrijpen wanneer een dronkaard een jonge familie bedreigt.
«
»
15:15 Top Gear
Grensverleggend auto- en motormagazine gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May.
«
»
16:15 My Wife and Kids
Net op de dag dat Jay haar kinderen heeft meegebracht naar het werk, wordt ze voor de ogen van de meisjes ontslagen. Jay is er het hart van in.
«
»
16:40 The Nanny
Na de plotse breuk met haar verloofde én werkgever Danny gaat Fran Fine, een voormalige huwelijksconsulente uit Queens, aan de slag als handelsreiziger van cosmeticaproducten.
«
»
17:05 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle zijn op zoek naar de heldhaftige krijger Meleager. Gabrielle spreekt vol lof en eerbied over de man. De stad waar hij woont, ligt er echter verlaten bij.
«
»
18:00 Magnum
Voormalig surfkampioene Kacy, een vriendin van Magnum, wordt dood aangetroffen op het strand. Magnum is vastberaden te achterhalen wat er is gebeurd en trekt op onderzoek uit.
«
»
18:55 De Wegpolitie UK
Interceptors Dan en Gordy raken betrokken bij een achtervolging van een gevaarlijke bestuurder wiens rijbewijs ingetrokken is.
«
»
19:45 Anger Management
Een matchmaker regelt een dubbele date voor Charlie en Sean, maar ze belanden beiden bij de verkeerde vrouw. Jordan versiert de hoofdrol in een opvoering van 'Romeo en Juliet'.
«
»
20:10 Flodder
In Zonnedael wordt van alles gestolen. Ma Flodder wordt verdacht en op heterdaad betrapt, maar haar diefstallen zijn kennelijk te wijten aan een ziekte.
«
»
20:40 Dead Draw
Een dievenbende is erin geslaagd een drugskartel miljoenen afhandig te maken. Paranoia steekt echter de kop op wanneer blijkt dat hun vluchtroute is geblokkeerd en iemand van hen is vermoord.
«
»
22:30 The Sinner
De ontdekking van een lijk leidt tot nieuwe vragen en mysteries.
«
»
23:15 The Chi
Een noodlottige gebeurtenis zaait paniek in een community in het zuiden van Chicago. Het verbindt de levens van Brandon, Ronnie, Emmett en Kevin op een totaal onverwachte manier.
«
»
00:20 My Wife and Kids
Jay koopt nieuwe computersnufjes voor Junior, waaronder ook een webcamera. Michael is niet te vinden voor de aankoop.
«
»
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers