TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Qmusic
Muziek
«
»
06:00 Thomas de Trein
Animatieserie
«
»
06:10 Percy's Tiger Tales
Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
«
»
06:20 TiTaToverfeest
Nederlandse jeugdserie
«
»
06:35 TiTaToverfeest
Nederlandse jeugdserie
«
»
06:50 Kabouter Plop
De deur van de melkherberg is stuk. Klus begint meteen met de herstelling. Hij maakt er een ophaaldeur van, die Lui mag opendraaien.
«
»
06:55 Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
Japanse animatieserie over de avonturen van Ash en Pikachu.
«
»
07:15 Lego Ninjago
Animatieserie
«
»
07:25 Lego Ninjago
Animatieserie
«
»
07:35 De Buurtpolitie - Extra
Special
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Special
«
»
08:00 VLOGLAB Secrets #Stories
Jeugdserie
«
»
08:25 Lang Leve Koning Julien
Wanneer Juliens ouders de sociaal gestoorde Brodney adopteren als zijn broer doet Julien zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat Brodney zich koninklijk voelt.
«
»
08:50 Draken: Race naar de rand
«
»
09:10 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die zijn pad kruist.
«
»
09:25 Wakandy
Show
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
De dochter van een rijke industrieel is ontvoerd. Gek genoeg brengt Barry's hooikoorts Koen en Lotte op het spoor van de dader. Een fruitverkoper op de markt heeft Obi veel te veel aangerekend.
«
»
12:25 Lisa
Nadat Gert Lisa betrapt heeft terwijl ze instructies gaf aan Katja, wil hij dat Lisa zijn creatief assistente wordt. Remco wil Pilar tonen dat hij niet meer jaloers is.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Zowel Mathias als Véronique maakt zich klaar voor een date. Peter is er ondertussen niet over te spreken dat Mathias is ingetrokken bij Trudy. Patrick maakt zich zorgen over Agnes.
«
»
14:15 Wittekerke
Peter verneemt via een anoniem telefoontje dat er al een landmeter aan het werk is in 't Klein Moeraske. Arne vertelt Thibault dat hij bereid is om de sanering van de golfclub te betalen.
«
»
15:15 Private Practice
Wanneer niet iedereen in feeststemming is op de trouwdag van Cooper en Charlotte twijfelt het koppel over hun trouwplannen. Ondertussen worden de artsen ondervraagd over de zaak van Violet.
«
»
16:15 Last Man Standing
Kristin schakelt Mike in om haar gender reveal party te organiseren, maar die schuift de opdracht liever door naar Vanessa.
«
»
16:40 Sturm der Liebe
André verrast Linda met een romantische filmavond. Wanneer André struikelt, belanden ze samen lachend op de bank. Volgt er een kus? Valentina maakt toekomstplannen met Fabien.
«
»
17:40 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuws
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een frituur wordt overvallen. Terwijl Koen en Lotte de nodige vaststellingen doen duikt er opnieuw een overvaller op in de frituur.
«
»
18:15 Lisa
Gert voelt aan dat Lisa twijfelt om zijn creatief assistente te worden en probeert haar in te palmen door haar mee te nemen naar Zoë's concert.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht
«
»
20:05 Familie
Jan krijgt een zware opdoffer. Lars heeft belangrijk nieuws te horen gekregen. Zjef wil iets organiseren voor Rudi's verjaardag. Hij brengt Lars op ideeën.
«
»
20:40 Game of Talents
Koen Wauters en de Nederlandse actrice-presentatrice Katja Schuurman strijden tegen elkaar, elk bijgestaan door een onbekende landgenoot.
«
»
21:55 Telefacts NU
Een jaar na het uitbreken van de coronacrisis is de horeca amper open geweest. Een financieel drama voor de meesten, maar sommigen gebruiken de crisis om te innoveren.
«
»
22:50 Da's liefde!
Jens Dendoncker toetst opnieuw aan de hand van experimenten enkele wetenschappelijke studies over de heerlijke, maar soms ook pijnlijke liefde aan de praktijk.
«
»
00:10 Private Practice
Wanneer niet iedereen in feeststemming is op de trouwdag van Cooper en Charlotte twijfelt het koppel over hun trouwplannen. Ondertussen worden de artsen ondervraagd over de zaak van Violet.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Qmusic
Muziek
«
»
05:55 Thomas de Trein
Animatieserie
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers