TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
André verrast Linda met een romantische filmavond. Wanneer André struikelt, belanden ze samen lachend op de bank. Volgt er een kus? Valentina maakt toekomstplannen met Fabien.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Backstabbed
Shelby en haar man Grant hebben het financieel zwaar. Shelby solliciteert daarom voor een job als makelaar en ze wordt meteen aangenomen door Paulette, een knappe zakenvrouw.
«
»
16:10 Anger Management
Charlies gewoonte om zich te bemoeien met het persoonlijke leven van zijn patiënten pakt verkeerd uit als hij Nolan wil helpen met zijn vriendin.
«
»
16:35 Anger Management
Charlie krijgt ongewenst bezoek van zijn vader. Zijn vader vertelt hem dat hij wil verhuizen naar de stad om dichter bij zijn zoon te wonen.
«
»
17:05 The Simpsons
Lisa probeert de eer van een vergeten vrouwelijke uitvindster te redden. Ondertussen krijgt Bart te horen dat hij een sociopaat is.
«
»
17:30 The Simpsons
Een overzicht van Barts ontwikkeling van jongen tot volwassene, waarbij hij voortdurend bevestiging zoekt bij zijn vader en in de schaduw van zijn succesvollere jongere zusje staat.
«
»
17:55 Modern Family
Door een aardbeving komt Claire samen met de loodgieter vast te zitten in de badkamer. Intussen gebruiken Mitchell en Cameron de aardbeving als smoes om onder een feestje uit te komen.
«
»
18:20 Modern Family
Claire en Mitchell roepen elkaars hulp in om te voorkomen dat Cameron en Phil zichzelf voor schut zetten. Haley leert Alex hoe ze cool kan overkomen.
«
»
18:50 The Good Doctor
Shaun, Morgan en Lim behandelen een 25-jarige loper met een ernstige zwelling. Wanneer de situatie verslechtert, roept Shaun de hulp in van Carly.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Uit het labo van de politie zijn tientallen stalen met DNA-bewijs gestolen. Hondo en zijn team krijgen carte blanche om de stalen zo snel mogelijk terug te vinden.
«
»
20:40 The Talented Mr. Ripley
Tom Ripley wordt naar Italië gestuurd om rijkeluiszoon Dickie Greenleaf terug te halen naar Amerika. Maar Tom heeft heel andere plannen.
«
»
23:10 Mayans M.C.
Een missie in Mexico loopt fataal af voor de broers Reyes.
«
»
00:30 Mayans M.C.
Galindo ontvangt een eis voor losgeld voor zijn zoon. Coco's moeilijke dochter brengt EZ in een lastig parket.
«
»
01:30 Queen of The South
Het imperium van Teresa groeit, maar een FBI-informant dreigt roet in het eten te gooien. Daarnaast moet ze ook afrekenen met onrust binnen de familie.
«
»
02:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers